Hoppa till innehåll

Marwzoor

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Marwzoor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Här är lite nya bilder på servern och uppdaterade länkar! IP: play.smudgecraft.net Hemsida: http://smudgecraft.net Forum: www.smudgecraft.net/forum Twitter: https://twitter.com/Smudge_Craft Spawno Islands Bangara Desert Anchora Skycity
  2. Här är server specsen: 1480MB Dedicated RAM 2248MB Burst RAM 100MBit/s Connection RAMDisk Powered CPU power -unknown dock står det inget om processorn :/
  3. Jag tycker att det är bra med idéer, och vill gärna höra fler. Det är bra att du tar initiativet och säger vad just du tycker och känner. Jag vet att du tycker att jag tjatar om att höra "fler röster" men jag vill gärna veta om folk har något emot det här förslaget, tycker det är utmärkt, eller kanske t.o.m har ett bättre förslag. Jag förstår inte vad ditt påstående "Det är vår server vi gör vad fan vi vill" har att göra med att jag vill höra fler tankar och idéer. Jag försöker bara göra allt demokratiskt och fritt så möjligt. Ok, jag och Deminth ska diskutera och fråga spelare om någon har några invändningar! Jag och Deminth jobbar ständigt med att försöka förbättra Servern. Tack Dave för att du verkligen bryr dig och vill göra SmudgeCraft ännu bättre!
  4. Dave, jag klagade endast på min urusla laptop jag spelade på, vilket jag också sa, om du inte uppfattade det. Servern har fått väldigt mycket mer prestanda sen den skapades. Jag kan erkänna att det var väldigt laggigt i starten för SmudgeCraft Jag tycker att du har helt rätt i det där påståendet, men jag (antagligen Deminth också) vill basera beslutet ifrån flera olika vinklar, t.ex höra vad Cace, tennisguy och andra medlemmar vill. Det är alldeles riktigt, därför tycker jag att det var en underbar idé med "EmpireTestet", jag vill se mer sådana idéer inte bara ifrån Empire, men också andra factions!
  5. Raptio, vi vill hålla Servern internationell, därför har vi valt att ha engelska som primärt språk. När jag säger "Vi" menar jag mig och Deminth. Varken jag eller Deminth har fuskat fram föremål för våran faction.
×
  • Skapa ny...