Hoppa till innehåll

mackie172

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

mackie172's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har tagit studieuppehåll. Hur skönt som helst. Lär mig allt man kan behöva för att kunna vara hemmafixare som omväxling mot skolan. Om man är så skoltrött att man ändå slösar tiden i skolan på att bara ha tråkigt kan man lika gärna göra något annat tills man har ork igen.
  2. det fixade sig när jag uppdaterade min gpu driver.
  3. Nja, windows 7 är i allmänhet bättre just nu, så jag skulle kalla det en uppradering. Det är bara det att windows 8 kommer troligen blir bättre efter ett tag, men om det finns sätt att fixa dessa kraschar utan att vänta på uppdateringar, så vill jag gärna veta dem.
  4. Splitternya datorn kraschar. Haft en och annan BSOD, men för det mesta blir skärmen enfärgad och datorn är inte kontaktbar. Det enda man kan göra är att hålla in startknappen och sätta igång den igen. Vid ett tilfälle visade skärmen bara vertikala linjer. Än så länge har den aldrig kraschat när jag spelat, det har bara hänt när morsan suttit där och redigerat bilder i photoshop, eller vid vanlig nätaktivitet som facebook och allmäna saker. Om ni har haft liknande erfarenheter med windows 8 och vet vad som ligger bakom det, är jag tacksam för svar. Jag lägger till en lista på specs snart, men hinner inte kolla upp allt nu :P Det är bra delar, så man blir lack alltså :/
  5. Schmetterling!

  6. "Hej! Jag har nu tagit del av det resultatet som så här långt är känt utifrån kursutvärderingen och vill göra ett förtydligande då det verkar som om en viss felaktig uppfattning finns bland er elever vad gäller min planering av kursen. Jag har gjort en planering av er kurs utifrån de lektioner som legat inlagt på mitt schema och där syns all planerad ledighet, friluftsdagar, nationella prov etc. vilket jag också räknat med. Det som dock inte syns där är alla de schemabrytande aktiviteter som er estetklass haft exempelvis jippot på östercentrum där ni skulle göra reklam för ert program och det har varit ganska många sådana aktiviteter under slutet av den här terminen. Jag har inte fått någon som helst information om dessa aktiviteter förrän i sista minuten och då oftast av er. Hur ni kan ha uppfattningen att JAG HAR DÅLIG KOLL är totalt obegriplig för mig!!!! Jag har koll och så var det även den fredagen när jag satt och väntade på er i RÄTT sal (Riga) medan ni satt utanför FEL sal (Talinn). Det gäller att kolla sitt schema med jämna mellanrum och att lyssna på vad jag informerar er om. Jag hade långt tidigare upplyst om det kommande salsbytet. Att man gör fel ibland är mänskligt och helt okej men det är inte okej att alltid lägga över sina egna brister på någon annan. Jag upplever att det varit så i den här gruppen av vissa elever, vilket tagit både tid och energi då det skapat en del konflikter. Hoppas vi alla kan dra lärdom av detta inför framtiden! Vi ses på fredag!" det här är ett meddelande som min historielärare skrev till min klass xD vår klassföreståndare tog det här meddelandet till rektorn och de utreder om hon är lämplig som lärare. hon kan för övrigt inte ett skit om historia och klassens historia-nörd får rätta henne hela tiden. hon blandar ihop årtal som Sovjetunionens fall men Berlinmurens fall... sen läser hon direkt ur boken under föreläsningar och tar inte upp något annat än det vi redan läst. lär mig inte ett skit... bortkastad studietid. mitt resultat sjönk kraftig när jag började gymnasiet p.g.a. dåliga lärare... major disappointment? kan du ge dig på. jag hade 10 Mvg i nian, resten Vg. nu har jag C i alla grundämnen... men skolsystemet är fucked up... de sätter blandade människor med olika åsikter i deras mest destruktiva ålder på samma ställe. sen ska det de gör där begränsa vad de kan göra med sitt liv. Starta band. spela så in i helvete. Fuck utbildning. (säger klassens största pluggis Åk-9)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=w_BMAt1kiq0 ge min farsas låt några views!
  8. mackie172

    Reklam

    Vad är era åsikter om reklam? tycker ni att vi behöver det för att få information och för att hålla saker gratis, eller kan ni tänka er att betala pengar för att slippa reklam? En särskild sak JAG stör mig på är alla affischer där man försöker locka folk att gå med i en förening eller så, det kan stå t.ex: Gå med i "random organisation" och vinn en IPAD2 Ipad2 står med jättebokstäver medan man knappt kan läsa det andra. Det får en att känna sig idiotisk och man inser hur desperat mänskligheten är efter nya prylar :huh:
  9. Future Breed Machine- Meshuggah
  10. feent! jag diggar håret! jag blir nästan sugen på att läga upp något instrumentalt då mitt bands sångare inte är fine med att jag lägger upp hans röst :P
  11. det billigaste jag sett en ps3 nu för tiden är 1900. det är mer värt än att köpa ett dyrt gameboy. vänta till de mobila enheterna kan jämföra sig med de större konsolerna och låt p12:or med rika föräldrar köpa dem istället ,det är en hel del som har med ljud och storlek på skärmen att göra för upplevelsens skull och när det är fixat på något vänster kan jag fundera på ett sådant inköp.
  12. jaaaa! men en ny som heter "Attack The Block" är helt ok.
  13. Som rubriken lyder! ta chansen att få lite fans! sprid din fantastiska musik runt i hela Sverige och låt oss häpnas av din och dina vänners otroliga musikalisk talang och även eran sinnessjuka instrumentskicklighet! få lite feedback på eran, tyvärr, helt värdelöst mixade låt och få kontakter som kan hjälpa dig och din låt i eran lilla romans och göra något storslaget! Starta gärna också projekt med varandra! spela in och låt andra kladda runt lite grand i din skapelse! Lycka till! P.S. ni måste inte lägga upp hela låtjäveln, det räcker med en liten gullesnutt <3
  14. Jag försökte göra detta... Första försöket: jag har gjort RC's hela dagen och dagen innan. jag säger till mig att jag ska ha en LD upprepade gånger, även att jag ska vakna efter för att komma ihåg dem. Jag nämner för mig själv en exakt tid när jag ska vakna: 06:15. Natten ser ut såhär: Jag somnar 2h efter att jag lagt mig och övertygat mig själv. jag drömmer ca 6 gånger och vaknar efter varje dröm, med jag kunde dessvärre inte kontrollera drömmarna... men det var första försöket. när jag vaknar på morgonen sträcker jag mig efter telefonen, och visst! 06:15! det var en ganska kul upplevelse även fast jag inte hade någon LD :)
×
  • Skapa ny...