Hoppa till innehåll

Jonte1414

Medlem
  • Antal innehåll

    61
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Jonte1414's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community anseende

  1. Hej, I slutet av förra året köpte jag Simcity framtidens städer och digital deluxe uppgraderingspaket till mitt simcity. Allt gick bra, allt fanns, utan en sak. Launch Arcology, jag vet inte om det är samma namn på svenska eftersom att jag inte har den. Den finns inte där den ska vara, längst till vänster på sevärdheter. Jag har allting annat, både eifeltornet och big ben, och allt från framtidens städer. Men Launch Arcology finns inte någonstans, jag har kollat igenom varenda flik. Jag förstår inte varför jag inte har fått den. På origin där jag köpte framtidens städer kollade jag på screenshots ifall det var så att av någon anledning så var det meningen att den inte skulle vara med, men... Den fanns en bild på Launch arcology just på den produkten jag köpte. Jag vet inte vad jag ska göra och det känns trist att alla andra jag känner med framtidens städer har det men inte jag.
  2. Ja precis, men det jag menar med att så många är gröna, är att även om en sim får barn med en alien eller halv alien, så får barnet grön hud, varenda gång, det har aldrig hänt mig att dem fått en annan hudfärg, jag förstår faktiskt inte hur Jill Smed t.ex. kunde se ut som en människa på det viset.
  3. Hej, igen... Jag har haft problem med en familj. Det är inget bugg. Det är så att jag skulle göra att familjen fick 3 barn. Första och andra barnet gick bra. Men när det tredje skulle komma, så kom det tvillingar. Jag hade köpt kläder och gjort i ordning ett rum åt det tredje barnet. Men det kom två. Jag ville inte ha två, jag hade aldrig slagit in ett forcetwinsfusk. Rummet är för litet för att vara för tvillingar. Och det skulle bara se fult ut att bygga ut. Det är det identiska huset bredvid Basses i Uddaholm jag pratar om, Johnny Smed och Ofelia Nigmos. De har flyttat ihop i det huset och skapat familj. Men finns det något fusk som gör att när en sim blir gravid, och att det INTE blir tvillingar? Sen en sak till... Alla barnen är grönhyade. Jag har jättemånga grönhyade i mitt Uddaholm. Finns det något som gör att man kan bestämma vad det blir för ögonfärg och hudfärg på barnen? Tacksam för svar.
  4. Man kan inte göra något med honom, liksom han bara står där dag och natt, och poängen står kvar men tiden har runnit ut, Man kan ju klicka på prata, snacka, fjäska, och allt det där, men då går simmarna bara fram till honom och sen står dem en bit från honom och inget händer? Vänta lite, jag körde lite på familjen, rektorn stod kvar, men plötsligt kom en skylt: Det kurrar i rektorns mage, och sen så hade jag inte fått in dem på privatskolan men han gick tillslut! :D
  5. nej, men buggen är att privatskolerektorn står helt stilla,
  6. Hej, jag har The sims historier om husdjur nerladdat på denna datorn via origin, men fusk funkar inte, bara motherlode och kaching, inga andra, och det har blivit ett problem, på en familj skulle jag få två barn in på privatskola, men plötsligt stod rektorn förstelnad i ett av barnens rum, och han stod hela natten, man kunde inte umgås med honom, han bara stod där, och den där saken där alla poäng stod, där var tiden redan ute, men han stod kvar, och det gjorde poängen med, och eftersom att fusken inte funkar så funkar ju inte boolprop testingcheatsenabled true, vet inte vad jag ska göra. Någon som vet?
  7. Jag känner att jag är lite väl hyperaktiv i de här forumen. Iallafall, jag kör simcity, och jag hoppas att flera av er också gör det, då undrar jag vad ni heter? Så att vi kan bli vänner på origin och köra i samma region. Jag heter iallafall Jonatanek Skriv vad ni heter här nedan ifall du vill köra med mig c:
  8. finns det klaner i wii sports? För isåfall kan jag kanske gå med i den c: Jag har ju wii sports
  9. Jag har alla, men... hur ska jag kunna veta vilka det är du inte har?
  10. men tar inte det bort 1.6.2? alltså själva den minecraft uppdateringen? Det är ju också versions man går in på.
  11. Jag måste vara 100% säker, kan inte ta en risk...
  12. Datormus... Men vilken knapp ska man trycka på för att inaktivera?
  13. Ska man ta bort hela 1.6.2? eller någonting i det? Det finns en som innehåller cirka 4.000 KB och en som innehåller 4 KB i 1.6.2 mappen,
  14. min kompis hjälpte mig att ladda ner det en gång, men det suger. Det tar bort känslan av det roliga i minecraft, och jag vet inte hur jag ska avinstallera det!
×
  • Skapa ny...