Hoppa till innehåll

fuskmus

Medlem
  • Antal innehåll

    2
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

fuskmus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fuskmus

    Tips På Mat

    va????? seriöst? bara margarin??? du är faktiskt annorlunda. :) men jag äter bara sallad också ibland. låter nyttigt och gott. och håller med dig helt och hållet. det bästa är väl att man planerar i förväg och skriver ned vad man vill äta under veckan. det har jag gjort under de senaste veckorna. och det hjälper. jag skriver det på kalendern. och då är det lättare att komma ihåg också.
  2. fuskmus

    Tips På Mat

    jag är precis som du. har lite svårt att hitta på vad jag ska laga för mat. och det är ju ingen nyttig med bara mackor och sånt.
  3. vad sägs om detta? :) Räkna ut detta talet(man får använda miniräknare) Multiplicera din ålder med antalet månader av hur gammal du är(avrundat). Dividera det med 17, sen subtraherar du det med 5, sen multiplicerar du det med hur många dagar det är på året. Sen adderar du din mors ålder, sen multiplicerar du det med 3, sen dividerar du det med din fars ålder, sen adderar du det med antalet sekunder på en timma, sen adderar du med 70, sen multiplicerar du med 2, sen dividerar du med 5 och till sist subtraherar med 1. Vad blir då talet om det är skottår? Det här spelet hittade jag bland mina magasiner som jag hade skrivit ner åratal sen. ge det ett försök...det är rätt kul.... ha en bra helg allessammans.
  4. raeven gillar ditt citat...
×
  • Skapa ny...