Hoppa till innehåll

CaptainRF

Medlem
 • Antal innehåll

  47
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

0 Neutral

Om CaptainRF

 • Rank
  #2 Nyfiken

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Tellus
 1. Eller så loggar du in på ditt gamecenter acc.
 2. Har du jailbreakat eller har du en app där man kan skaffa ringsignaler eller liknande?
 3. Schmetterling!

 4. Men snälla.. Googla svaret själv nästa gång, så svårt är det inte. Länk OnT Min lillebror fick det igår så jag vet inte en :/
 5. Tycker jag med. Men kan jag få någon feedback om vad som kan bli bättre och så? Det är ju trots allt det tråden handlar om. Har IOS 6 Beta 2. Imorgon kommer jag att skriva om IOS 6's nyheter. Så kolla in det om ni är intresserade.
 6. Typiskt fuska. Om man skriver (.)tk så blir det .reklamPröva så här: iTechPortal(punkt)tk
 7. Tjenare, tjenare! :D Jag har nu gjort en hemsida som ni kan snabbt och enkelt hitta här! Vilka plugins kan du/ni rekommendera? Vad kan förbättras? Skriver jag bra, så man förstår i inläggen? Har bråttom att skriva så det blev ett kort inlägg. Men lämna en feedback så blir jag glad. .
 8. Helst så ska man återställa innan man jailbreakar.
 9. Om du menar poängen eller resultatet så är mitt svar ja. Men bara om du har game center eller något annat liknande kopplat.
 10. Jag hade en jailbreakad enhet för ett kort tag sen Innan jag fick tag på IOS 6 BETAN. Jag tyckte att det funkade helt ok. Det Kunde sega sig lite då men inget jag störde mig på. Garantin försvinner trot jag men det är bara att återställa den om du inte vill ha jailbreaket.
 11. Om du har en säkerhetskopia så kan du lägga till alla program från den till din enhet efter att du har återställt den.
 12. Man kan ladda ner dom flesta appar från AppStore. Vissa går inte att lägga till och vissa finns inte i installous, vill jag tillägga.
 13. Finns inte Garage Band endast för Mac?
 14. CaptainRF

  Reklam

  Precis som du skriver.. AdBlock funkar utmärkt i min webbläsare så allt funkar fint fint för mig, förutom på tv förstås.
×
 • Skapa ny...