Hoppa till innehåll

dolan

Medlem
 • Antal innehåll

  67
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

2 Neutral

Om dolan

 • Rank
  #3 Prao

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Bara homosexuella och fjortisar som har Guld-iPhone, så vilket av dem är du "bossen"?
 2. Det GÅR att gå tillbaka, men du kan inte "aktivera" din iPhone då Apple slutat signera 6.1.3/2
 3. DFU mode behövs inte. Bara ladda ner en ispw på iOS 6, sen gå in i iTunes och håll in shift och klicka på restore. Välj din ispw-fil och låt den återställas. Behövs inget DFU-läge alls och "VOLFI" trollar endast!
 4. Jag har aldrig riktigt förstått det här foliehatteriet med att ha kodlås på låsskärmen. Jag har altid kört med vanlig swipe to unlock på mina androids. Okej, periodvis har jag väl kört med mönsterkod men det är så himla tradigt.
 5. Det är dock ingen nämnvärd slöhet på 4S. Jag pratade om vanliga 4:an. Hade jag menat 4S hade jag skrivt 4S. 4S och 5 är de som (förutom i5S/C) kör iOS 7 bäst i nuläget.
 6. Det tar rätt lång tid att låsa upp skärmen med fingeractrycksläsaren. Men men, vissa älskar att vänta.
 7. Ni som äger iPhone 4 eller iPad 2/3/4/Mini; Uppdatera inte till iOS 7 direkt. Eller gör det på eget bevåg. Det är väldigt slött på dessa enheter enligt vad några sidor rapporterat.
 8. Är du hög? :p Fingeravtrycksläsaren kommer vara coolt första fem minuterna, sen en "jaha"-upplevelse på det hela.
 9. Inget Apple-skit skall någonsin besudla mina fickor. Android all the way.
 10. Om du vill ha snabbare och bättre hjälp, kom då över till Swedroid istället. :) http://www.swedroid.se/forum/index.php
 11. CM10.1 är en väldigt trevlig och lätt rom! Pacman rom är CM10.1, ParanoidAndroid (även kallad AOSPA) och AOKP i ett, d.v.s. tre roms i ett men jag skulle hellre valt CM10.1, faktiskt. Skit i RC's, det är bara omdöpta nightlies som har kodbas från en nightly så jag tycker du ska köra vidare på nightlies. Du behöver inte uppdatera varje dag bara för det släpps en ny varje dag. Du kan låta det gå så långt som en vecka eller mer.
 12. Samsung Galaxy S4, som kör stock och orootat just nu. Launcher är Nova Launcher Prime. Klockan är UCCW med ett tema vars namn jag för närvarande inte minns. Ikoner är SMPL White och kostar väl nån krona.
 13. dolan

  Skatt Är Stöld

  Du verkar leva i ett utopi som aldrig någonsin kommer fungera.
 14. dolan

  Kliar Mycket

  I helvete du gjorde. Du särskrev, och då blir det två ord. Solexem är ett ord.
×
 • Skapa ny...