Hoppa till innehåll

miningoskar

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

miningoskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. jag kan ganska mycket om datorer jag hade windows xp och det blev shit söligt efter ett tag och jag fick vänta lite när jag startade den annars så segade windows sönder inte för att det redan gjorde det men när jag byte till linux så tänkte fan vad snabbt.
  2. jag tror de ljuger för att få andra lugna.
  3. miningoskar

    Ny Dator

    ok det kommer säkert ta ett tag att få pengar. men ska nog komma på nått typ 8000 kronor skulle funka.
  4. miningoskar

    Ny Dator

    ok ska kolla men vad jag har sätt så blir det över 200 euro för en sån men kan typ byta ut processorn mot en billigare
  5. miningoskar

    Ny Dator

    jag ska kolla lite själv men fortsätt ge förslag jag kom lite över 7000 kr eller priksäkert 751.40 euro delar HITACHI Travelstar Z5K500 500GB HDD Corsair 8GB (KIT) DDR3 1600MHz/CL9/VENGEANCE Gigabyte GTX560 1GB PCI-E OC BitFenix Shinobi Tower No PSU Black ATX extreme/pcföralla recomenderar Intel® Core i5 2500K, 3.3GHz, 6MB Asus P8B75-M LE Intel B75 2xDDR3 Socket 1155 mATX Corsair Power Supply 600W GS 80 Plus ifall man ska uppgradera jag vet det kanske inte är det prisvärdaste skulle taggit biligare processor men minecraft kör mest på cpu eftersom graphicen suger men portal och amnesia tar mer på graphic.
  6. miningoskar

    Ny Dator

    Jag är ite så bra på vilka delar som ska vara i en dator jag kan lite men jag letar efter en dator max 7000 kronor. Hälst på cdon blir riktigt dyrt att skicka saker från inet till åland. men finns det någon bra ihop satt dator som klarar amnesia och minecraft medans man spelar in på högsta graphic på 7ooo kr. annars kanske jag kan bygga en. jag vet hur man gör men vet inte om jag får men ge mig förslag. jag har redan os och skiv läsare. behöver ingen high end dator.
  7. skrev visst fell ups :D
  8. skriv sudo apt-get install skype
  9. 3ds xl kom för inte så länge sedan och det finns fler skillnader än storleken. 3ds xl är mer avrundad i formen och har mycket större skärmar. 3ds xl är mer att ha hemma den är inte lika lätt att ha med sig den är störe fettare och tyngre än 3ds. 3ds xl kommer med bättre battery tid än vanliga 3ds
  10. vilka zelda spel har du spelat som rubriken säger. jag har spelat wind waker skyward sword twilight princess ocarina majoras mask a link to the pas the legend of zelda the legend of zelda 2 jag tror det är alla som finns till och med
  11. Om du har en gammal dator som kör segt så finns det ett snabbt alternativ 1 installera linux recomenderar ubuntu 2 ta över textu document och musik och sånt du vill behåla 3 gå in på windows och ta bort allt onödigt shit 4 avinstallera windows installera allt du behöver tex java flash player du behöver inget virus program eller spyware linux har bättre försvar mot sånt än windows.
  12. ok är inte något bra på arch ännu ska läsa lite jag kanske borde göra en linux grupp och ett linux FAQ
  13. ok det visste inte jag det finns säkert andra komandon till olika linux men ubuntu har lättast (tror jag)
  14. minecraft är ett free play spel där man själv får komma på mål och man får en helt egen värld ingen annan har en likdanl. I minecraft är specielt på det sättet att det har ungefär världens sämsta graphic. minecraft är gjort av fyrkantiga block. varenda block är 8-bitars som i gamla super mario. Minecraft är lite som när man var liten och lekte med lego. I Minecraft så kan man göra så kallade texture packs som gör så att man kan designa minecraft precis hur man vill. om man tycker att minecraft har så dålig graphic så prova ett hd texture. Det finns också så kallade mods som lägger till saker i minecraft det finns mycket att välja det finns nått mod som du tycker bäst om. Om man vill så kan man göra ett eget mod bäst är om man kan koda men det finns väldigt bra videos om det tex minecraft moding .Du kan starta en egen server och spela med vänner eller sätt upp den på internet. Du kan ändast gå online om du köpt minecraft det finns andra sätt som minecraft cracked men det är inget jag recomenderar. Och om du har köpt minecraft så kan du byta utseende på din figur. man kan ladda ner andras världar om dem har skickat den till dig.
×
  • Skapa ny...