Hoppa till innehåll

antonro

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

antonro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Eller så är det någon som vet, men som inte behagar svara av någon anledning.
  2. Ingen som vet och som kan svara?
  3. Tack för välkomnandet! Ok, ska jag skapa en ny tråd då för varje spel menar du? Ny tråd är väl inte garanterat svar? Hur vore det om ni svarade på mina frågor istället för att påpeka detta hela tiden? Okej, jag förstår tror jag.
  4. Är det bättre att jag skapar en ny tråd än att bumpa alla gamla menar du? Okej, jag ber om ursäkt för det då. Den geten känner jag nog till, men "ForlorN" skrev att man ska komma till ett ställe där man vill bygga ett hus, det har inte jag gjort. Någon som vet var man kan hitta nya världar, alltså nya platser att åka till, till detta spel? Har läst att det ska finnas någonstans.
  5. Hej! Ursäkta trådbumpen, men jag spelar Mulle Meck bygger båtar och undrar hur man får hela dykardräkten? Jag har sparat tolv båtar (måste det vara tolv helt olika, dvs. att inga delar får vara samma på någon av båtarna?) Jag har även hittat och hämtat dykardräkten vid Fabian Fältings stuga, men Svarte Sven hör aldrig av sig. Har läst lite på internet, bl.a. här under "fusk" att han ska ropa på radion, men han gör aldrig det. Någon som vet hur jag kommer vidare? Har spelat detta spel även när jag var yngre, men har aldrig klarat ut det. Tacksam för hjälp! Och jag avstår helst från "påhopp" om att detta spel är för 5-10-åringar.
  6. Så långt har inte jag kommit. Berätta mer hur man gör för att komma dit.
  7. Har prövat, fungerar ej. Hur gör man för att borra? Är det noga var man placerar borren?
  8. Ja, men hur gör man för att borra? Det berättar inte Mulle Meck. Är det bara att hålla piltangenten nertryckt? Jag har försökt att borra men inte lyckats. Det måste i så fall vara väldigt noga var man borrar.
  9. Jag undrar också samma, hur får man tag i Svarte Svens hund så att man får en komplett dykardräkt? Svarte Sven hör aldrig av sig angående hunden.
×
  • Skapa ny...