Hoppa till innehåll

Fruicy

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Fruicy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har googlat föredrar bara lite mer personliga åsikter, behöver inte vara aggressiv. Kan de fortfarande få pollen?
  2. Aha gäller det för katter också? Underbart!
  3. Min katts ögon rinner rätt mycket och rätt ofta. Kan detta bero på förkylning, vad händer med katten isf? Min kompis sa nämligen att de fick avliva deras katt för att hans ögon rann för mycket vilket plågade han så han knappt kunde se. Vi ska uppsöka veterinär, hoppas jag iaf. Men vill bara ha lite information. Va inte för grovva bara, min katt vi pratar om här.
  4. Kom på att GTA SA pausar spelet varje gång man tabbar ner så det är omöjligt, ända utvägen är att skaffa en till skärm.
  5. Tja, jag vet att det finns program där ute som kan recorda ens tangentbord när man vill och sen replaya det. Jag har ett sånt program men det är inte nog. Jag undrar ifall det finns program där ute som kan klicka på knappar på tangetbordet på en vald .exe etc som GTA SA i mitt fall. Jag undrar ifall det vore möjligt att den var uppe o klickade i gta mellans jag gjorde något annant. Det är inte möjligt eller?
  6. Det var ugglor i mossen, gick åt helvete.
  7. Precis vad jag behöver göra, kan du detaljera dig lite, lite råd tips osv? Är redan för toffel och rädd för att jag ska glida ner i friendzonen. Edit: Frågade just om hon ville hitta på något, se hur det går. = Jag- Har du lust att hitta på något? Nu imorgon nästa vecka spelar inte så stor roll för mig :D Hon- Aa men vet inte när jag kan dock :) This ain't lookin' good..
  8. Tja, lång historia kort- Träffade en tjej på fest, vi höll på men vi låg aldrig och har inte gjort. Sen dess har vi pratat och SMSat och vi går på samma skola dock en jävligt stor skola. Jag är oftast väldigt paranoid, man skickar ett SMS och de läser de men inte svarar. Går fan i väggen för sånt. Men iaf det går inte riktigt frammåt i våran relation. Min kompis är på G med min beundrares bästa kompis och det resulterar att vi har träffats lite innan skolan och tagit en cigg och pratat och haft det trevligt men grejen är den att jag har så jävla svårt för att klämma fram något och det känns som den tjejen jag gillar börjar tröttna på mig, att jag kanske borde vara roligare. Vi kramas ju ändå o så när vi ses i skolan. Vi SMSar bara mindre och mindre, hon har inte pratat om att vi borde träffas eller att hon saknar mig. Vad ska jag göra för att hon ska börja brinna lite mer för mig igen? Jag har slickat och pullat henne men inte legat, borde jag försöka att se om hon vill sova igen snart och ha sex med henne, borde det hjälpa? Ett par intressanta samtalsämenen att ta upp skulle sitta jävligt bra i bakfickan också :)
×
  • Skapa ny...