Hoppa till innehåll

gun_man

Medlem
  • Antal innehåll

    174
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

gun_man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Fyll hårddisken med skit, ta bort det. Fyll hårddisken igen och sedan ta bort det. Ett bra program är fileshredder, som tar bort filerna flera gånger, googla det.
  2. Vad ska pojken göra med BIOS? Har du bränt skivorna? Om du har det, sätt bara in dem och starta om datorn medans du har i skivorna. Du kan inte högerklicka på disken och trycka på formatera då datorn redan kör processerna som finns på disken.
  3. gun_man

    Hjälp Fort

    Du skulle ju kunna vända dig till antingen Starcraft's support eller forumet? Eller t.o.m. använda google.
  4. Vad ska du med Linux till? Jag tror absolut inte att du har någon användning för det.
  5. Om taurin: "Ämnet har dock inga som helst dokumenterade effekter på att vara varken prestationshöjande eller verka förstärkande ihop med koffein. Det är okänt varför taurin inkluderas i energidrycker, men en teori är att det beror på ordets manliga karaktär då det härstammar från latinets taurus (tjur), och därför skulle ha en psykologisk effekt, placeboeffekt, snarare än en fysiologisk sådan." Wikipedia Men, har inte folk dött av taurin?
  6. gun_man

    Wow Scam Ftw

    Japp, men nu var det så att personen jag svarade hade gjort en egen keylogger som inte virusskyddet upptäckte, då förklarade jag att keyloggern inte blev upptäckt om den var unik.
  7. gun_man

    Wow Scam Ftw

    Beror ju på vilken typ av keylogger det är, och om du skapar en unik keylogger så klart att inte virusskyddet märker det. "Hack sida" Du menar phishing? :P Kan inte se det som hacking precis.
  8. gun_man

    Webspell

    Fin stavning, kan nästan tro att du och trådskaparen är samma person. Ontopic: Var lite mer specifik tack, hur menar du med online spel? Typ som spelhörnan här?
  9. gun_man

    Invandring.

    Mjo, jag håller med om att alla ska kunna bra svenska. Finns ju för f*n svenskar nu som pratar med "invandrar dialekt" eller vad man nu ska kalla det. Förstår ju inte vad de säger.
  10. Jobb med Ubuntu? Nej då. Om du ska spela så är inte Linux något för dig, vet inte om man kan köra WoW genom WINE än men jag tvivlar på det. Ska du spela så ska du köra Windows.
  11. gun_man

    Wow Scam Ftw

    http://wow-europeaccount.hostiz.co.uk/login/ Phishing sida! <3 Man får akta sig för sådana phishing sidor. :) Kolla alltid på URL'en när ni går in på den, inte i själva mailet för de har antagligen maskerat den med den riktiga adressen.
  12. gun_man

    Hemsida

    Förstår inte riktigt hur du menar? Du får väl ha en server som står och kör, den ska du ju inte stänga av.
  13. gun_man

    Invandring.

    Mjo, jag känner igen mig där. Jag har fått mina saker sönderslagna och stulna, hade nyligen en cross som självklart blev stulen en vecka efter att jag hade fått hem den. F*n vad jag vill ha åt den jäveln som stal crossen, men det kommer antagligen inte att hända...
  14. Vart har du fått det ifrån? Kan ju ha varit en keylogger eller något med ett fake meddelande. Högst troligen inte, men... ^^ Kan inte se något annat.
  15. gun_man

    Spionprogram Och Trojaner

    Ja, det ska ju vara en standard att köra med diverse noscript addons. Men de som kör med IE lever ganska farligt. NoScript är en. Jag har aldrig fått virus av porrsidor. Nej, jag kommer inte ihåg det. Ge gärna länk och information om det. Det finns ju virus som sprider sig genom subnät och LAN, som det nya som inte behövs laddas ned eller exekveras.
×
  • Skapa ny...