Hoppa till innehåll

siaames

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

siaames vann senast dagen på 30 Mars 2014

siaames hade det mest gillade innehållet!

siaames's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Community anseende

  1. Hej! Någon som har gjort ett arbete som handlar om ätstörningar? Skulle bli väldigt tacksam om du kunde skicka den till mig. PMa mig! :)
  2. Jag ritade exakt en sån bild! :)
  3. Hejhej! Någon som skulle kunna hjälpa mig med denna labbrapport: Över en trissa löper en lina med en vikt fäst i vardera änden. Den lättare vikten förs med handen ner till bordsytan och släpps fri. Med vilken hastighet når den större vikten bordet? Förstår inte riktigt vad jag ska skriva på labbrapporten..
  4. siaames

    Matte

    Hej! Någon som kan hjälpa mig med dessa två tal: 2x1/3-1/4 12/1+1/3 Jag vill inte bara veta svaret utan hur man räknar ut det, tacksam för svar! :)
  5. Sitter aldrig fel med tips liksom? Tat lugnt
  6. Som rubriken lyder! Tips? :) ( Tror temat är " de sju dödssynderna" )
  7. Hej! På tisdag så kommer vi ha nationella prov på biologi och jag känner mig ganska osäker.. Någon som kan komma med tips om hur jag ska plugga på allt snabbt men ändå så att jag får med all viktigt information som jag kommer behöva veta. Alla möjliga tips är välkomna! Tacksam för svar
  8. Tack för hjälpen! Dock var det inte det svaret jag var ute efter på fråga två, 17% är ju hur många procent förpackningens volym ändrades men jag vill veta med hur många procent ska höjden minskas för att volymen inte ska ändras?
  9. Hej! Jag behöver hjälp med ännu 2 tal (gjorde ett till inlägg då talen inte har något gemensamt med varandra). 1. Pojken är 1,60m, hans skugga är 1 m och trädets skugga är 8 m. Beräkna trädets höjd. 2. Flickan är 176cm, hennes skugga är 2,2 m. Flaggstångens skugga är 15 m. Hur hög är flaggstången? Kan tyvärr inte visa att jag har försökt lösa dessa tal då jag inte vet hur jag ska börja. Har facit, så det är inte svaren jag är ute efter utan jag vill ha uträkningen Tack i förhand!
  10. Hej! Jag behöver hjälp med två tal. De lyder såhär: 1. En varas pris höjs med 30% och sänks därefter med 10%. Tänk dig istället att varan höjs med 10% . Hur ska priset sedan förändras för att varan ska få samma slutpris? 2.En förpackning har formen av ett rätblock. Sidan a förlängs med 20% och sidan b med 30%. Höjden sänks minskas med 25% b ) Med hur många procent ska höjden minskas för att volymen inte ska ändras? Avrunda till hela procent. Tack i förhand!
  11. Jag kommer ha nationella prov på muntliga matte, jag är jätte nervös! Någon som vet hur provet kommer se ut på ett ungefär och hur man kan plugga till det? Tacksam för svar! :)
  12. Haha aa! Vet du när man får resultatet?
  13. Hände samma sak på mig! Vad svarade ni på dessa frågor: frågan om flyget, var hon mest negativ eller postitiv? Fråga om bröloppet, var hon nervös och förväntasfull, nervös och stolt osv. Vad svarade ni på dom frågorna? Jag tror jag hade fel på båda..
×
  • Skapa ny...