Hoppa till innehåll

Firebolt

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Firebolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Firebolt

    Postal 2

    Nån som kan hjälpa mig? Jag kan inte klara "Return Book" för ja råka slakta bibliotikarien! :unsure: Går det att klara det iallafall ? <_< Tacksam för svar! // :evil: Firebolt :evil:
  2. hej är det någon som vet vart jag kan hitta en guide till Henry Sinclair?? Spelet går f*n inte att klara //Firebolt
  3. Hm...inte säker på att man kan få virus i GBA så troligen är det en bugg. Har aldrig hän mig men det lutar åt att det är en bugg iallafall...testa att ta bort det så kanske det löser sig ;) // :evil: Firebolt :evil:
  4. Firebolt

    Sacred

    Hehe jag kom på det igår tror jag :P innan du svarade. Men tack iallafall :D
  5. Finns det ingen som fattar fusken ?? :( Snälla jag behöver hjälp fort !! // :evil: Firebolt :evil:
  6. Hej jag fattar inte hur man ska göra fusket då man aktiverar ett mat/trä mirakel och ska snabbklicka massa gånger på dörren till byförrådet =S jag har försökt flera gånger men det går inte! Och sen då man ska leta efter ett förstorande mirakel för att man ska kunna visa sin varelse för den där gubben, var finns det nånstans? =S har flyttat på varenda sten ju! och jag har bara hittat ett stärkande mirakel! Hjälp tack! // :evil: Firebolt :evil:
  7. Firebolt

    Sacred

    Jag fattar inte fusken till Sacred! Bån som kan förklara lite bättre? :P // :evil: Firebolt :evil:
  8. Firebolt

    Sacred

    Som sagt det är ett rollspel som påminner om diablo fast Sacred är mycket bättre! Jag tycker att det är väldigt likt DS också :P
  9. Firebolt

    Black & White

    Vadå symboler?
  10. Kan man? Det visste inte jag. :P Visste bara att man kunde ändra skinsen på dom genom att fixa om namnen i mappen. :)
  11. Tror inte det finns men du vet väl att man kan ändra lite i Lionhead mappen? Asså ändra skinsen på varelserna :P Kan du läsa här på fuska.se :)
  12. Kan man göra egna mirakelmaskiner ? O_o hurdå ?
  13. Firebolt

    Zelda Online

    Hur gör man när man har laddat ner det da?
  14. Ja du kan ladda ner Steam på www.steampowered.com Men för att kunna spela så måste du ha en cdkey. Om du inte har det så kan du gå och köpa Half-life 1 på game elr nån annan spelaffär. Jag har inte nån cdkey <_< men ja ska försöka fixa det snart.. //Mini
  15. Firebolt

    Tomb Rider

    XBOX_2 Vart på den första banan sitter du fast ?? Är det med "spyan" (mumien) så vet jag och en kompis hur du ska göra B) Om du sitter fast i det där rummet med mumien så ska du dra ut statyn som står mittemot graven av anubis som står mitt på golvet, bakom statyn finns det en stege !! den ska man klättra upp för, där finns det två mumier till !! skit i dom och ta den andra EYE PIECE. Hoppa sen ner till den stora runda dörren och combinera båda delarna av HORUS EYE (båda EYE PIECE delarna). Där innanför finns det en smal gång, spring ienom den men va försiktig !! i golvet finns det ett hål med knivar i !! Min kompis kutade där och ramlade ner !! <_< Lycka till //Firebolt :kung:
×
  • Skapa ny...