Hoppa till innehåll

Heatcord

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Heatcord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Jag har en smartphone, android för att vara mer specifik.
  2. Självklart inte, sonen har tex inte smartphone. Han valde Knappar och inget annat. Heatcord fungerar dock endast på smartphones tyvärr.
  3. Va, ingen smartphone? *Hehe* Nåväl, tack för att du tycker att det verkar vara en ball idé.
  4. Hej igen alla Fuska-medlemmar Nu ligger appen ute på appstore och Google play. Vi upptäckte att det var svårt för våra beta-testare at testa appen om den inte fanns på appstore så vi helt enkelt la ut appen på de vanliga nedladdningssidorna för test. De som bokat upp sig för att testa appen är ca 350 st. Nu är det så att jag behöver input och information om buggar och tänkte få detta av mina beta-testare vilka har visat sig dåliga på att svara…väldigt dåliga. Även att det i potten ligger en middag för två, d.v.s. du och en vän till dig. Det är trots allt en gratis-app som är helt finansierad av mig så jag har inte obegränsat med kapital för att utfästa något riktigt flashigt till de som deltar i beta-testningen. Nu undrar jag om det finns någon/några här på Fuska som kan tänka sig att hjälpa till? Heatcord är appen som låter dig se var grupper av människor befinner sig – i form av en värmekarta – i realtid. Du kan se vilka ställen som är populära, chatta med andra användare och få information om olika platser. I och med att appen växer kommer du att kunna filtrera på ålder, intressen och så vidare. Självklart månar Heatcord om din personliga integritet och appen ger inte ut enskilda personers exakta position, utan endast grupper. Här finns lite mer information om vad det är för app: http://heatcord.com/ Ladda ner Heatcord och installera (gratis och kommer så att förbli)Testa den och skriv ner vad ni tycker i ett dokument (ppt, doc etc), ta helst skärmdumpar så jag förstår vad du menar.Kom gärna med förslag om hur den kan förbättras så som du tycker. Skriv gärna mer än; ”äh det här är bara skit”, utveckla resonemanget lite mer än så.Skriv också ner vilken mobiltelefon du äger, samt vilken version på OS du kör.Skicka informationen till [email protected] från en e-post adress du kollar ibland om just du vinner middagen för två.All respons, positiv eller negativ är varmt välkommen till 2015-11-20 Med vänlig hälsning /Heatcord
  5. Hej kära Fuska.se-medlemmar. Det är så här att jag håller på att "framställa" en mobil applikation som jag vill ha och som jag tror på. Jag tror inte att jag är själv om detta men för att försäkra mig om detta så måste jag göra en liten undersökning. På siten http://www.heatcord.com har jag låtit tillverka en liten reklam-film som jag hoppas kan förklara vad det går ut på. Det är en crowd-sourcing app vilket gör att alla som vill bli beta-användare hade varit uppskattat. Är något otydligt så kan ni fråga här så ska jag försöka svara. Alla kommentarer och förslag är också otroligt uppskattat. Hade jag haft en fet plånbok hade jag köpt den här typen av undersökning men det har jag inte så att fråga här på Fuska.se såg jag som en bra lösning. ARMA III ftw Hissa eller dissa...jag är glad för all feedback!
×
  • Skapa ny...