Hoppa till innehåll

Babsan

Medlem
  • Antal innehåll

    50
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Babsan vann senast dagen på 7 December 2014

Babsan hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Babsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community anseende

  1. Jag är precis färdig med den allra sista nivån på Alien. :P Då kom den här texten upp: Du har precis lyckats avsluta den svenska versonen av worbrain som nummer 1 i världen. Det här är en sanslös bragd och vi är stumma av beundran. Vi trodde inte att någon skulle klara av alla banor men vi är glada att vi hade fel. Bra jobbat Är det möjligt att jag är ensam, var ligger du Vimsan, BL och ni andra som brukar hjälpa till här i forumet. Vad gör jag nu? Har någon något förslag på något liknande spel? Babsan
  2. clown 8 Tack detsamma! de två sista orden börjar på su du
  3. Det går visst om du gör som jag har skrivit Du ska ju inte ha skrivare som sista ord, taxi är det sista ordet
  4. Julia och James på Lärare 19 Börja med guld sen åra och mus ta sen krabba med k som ligger näst längst ned och r ovanför sen a snett uppåt vänster och sen a längst ute i vänsterkanten, morgon går då bara att ta på ett sätt, sen tar du stege som också bara går att ta på ett sätt ta nu ren med r som ligger längst ned till höger, nu tar du häck med k längst ned till höger ta nu son sen skrivare därefter taxi :P
  5. James, den andra sidan på tre rader har du ju tydligen löst och i och med att inte orden korsar in i varandra så kan man lösa de tre raderna till höger för sig. Du kan börja med de tre raderna till vänster eller de tre raderna till höger, det spelar ingen roll.
  6. lärare 13 ta först ner med det nedersta n:et och e snett uppåt höger, sen tar du skelett med e som ligger till höger, då har du tunga sen delfin.
  7. kypare 7 juice violin liten kypare 8 rö bö ka vi le di st
  8. Ta hantel med a som ligger ovanför h sen isglass med s i högra hörnet sen tar du haka strut hytt trasa och zebra. Nu är det klart :)
  9. Peter med apa 16 börja med vägg sen domstol därefter juice sen socka sen rep då har du åkn i den undre raden då börjar näst sista ordet på kn eller hur? försök igen för vad jag an se så går det bara att ta de 5 första orden på ett enda sätt.
  10. apa 16 näst sista ordet börjar på kn sen är det bara att följa lite snett uppåt och nedåt men avsluta med e som är ovanför å annars får du inte ut sista ordet.
  11. håller med, hur kul är det att få alla orden upplagda sådär, det är ju ändå jag som ska försöka klura ut vad det är.
  12. elefant 20 andra ordet är leende sen ser du säkert vad resten är
×
  • Skapa ny...