Hoppa till innehåll

SvenErikSpela

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

SvenErikSpela's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. De flesta spel jag är intresserad av har jag redan skaffat eller skaffar själv när de kommer, trots det är önskelistan fylld med spelrelaterade prylar. Riktig nördfaktor på dem också. Finalfantasy figurer typ Aeris, Sepiroth, Cloud Strife osv. Såna här alltså. Sen vore det lite kul med en Teemo-mössa eller en sån där Poro-kudde.
  2. Överlag tyckte jag att den var bra. Hade lite svårt att höra vad "Lasse" sa första gången jag såg den, utöver det så hade han gjort 4 webbsidor men räknade bara upp den till honom, frugan och katten. Saknar den fjärde. Det här är så klart småsaker och hade den visats på TV hade jag säkerligen tyckt att det var en reklam i klass med många andra. Snyggt jobbat!
  3. Det där med förbud är väl sällan bra. Att skylla våldsamheter i samhället på TV- och dataspel tyder på begränsat intellekt om ni frågar mig. Känns som det finns betydligt rimligare orsaker till våld än att någon spelar ett dataspel. Sen har det väl klagats på sånt här rätt länge? När jag var mindre så var det våldsamma filmer som fick skulden för att ungdomar slog ihjäl varandra och innan det har jag hört att man skyllde på hårdrock. Det är väldigt lätt att lägga skulden på något eller någon annan. Men så är det ju nuförtiden. Individen ska inte behöva ta något som helst ansvar själv. Allt är samhällets fel.
  4. När jag fuskade i Doom för typ hundra år sedan :) iddqd och idqfa. känns det bekant? :)

    1. admin

      admin

      De minns man definitivt. Vilka tider det var!

×
  • Skapa ny...