Hoppa till innehåll

OverDavidDD

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

OverDavidDD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det är sällan man tjänar större pengar i hemmet om man enbart gör sysslor som ingår i ett hem. I vårt hem så hjälper vi alla till för att ha ett fungerade hem. Det finns såklart små sysslor som man kan ge pengar för som exempelvis städa eller diska men det är inget man blir rik på. Det var i princip samma när jag startade mitt företag och var då tvungen att ta ett företagslån jag hittade det . Man måste jobba hårt för att sedan få tillbaka något i slutändan. Det gäller allt från sysslor i hemmet till ett vanligt arbete. Sedan kan man ju självklart göra en hel del saker i hemmet och få betalt men det är knappast något heltidsjobb då jag personligen tycket att det är något som är ett måste att alla som bor exempelvis i ett hus ska hjälpa till med bland annat diska och även moppa golv och andra sysslor. Tänk om ingen skulle göra dessa saker då hade hemmet sett ut som ett bombnedslag efter en dag.
  2. Kollade på ett samhällsprogram om spelmissbruk och hur mycket det kostade i samhället och för de drabbade spelmissbrukarna. Helt otroliga summor som förbrukas i vård och förstörda familjer som hamnar i kronofogden får gå från hus och hem. Värst är de casino utan licens där är inget reglerat överhuvudtaget, man kan snabbt spela bort allt man äger och har. Tycker dessa spel borde förbjudas helt och regleras. Trist när man förstår att barn får gå på gatan bara för att någon får ett spelberoende och inte har en chans att stoppa sig själva att spela mer och mer. Varför dömer man inte ut höga böter till dessa bolag och deras ägare, hårda straff då de ödelägger liv och familjer. Bra om det fanns en myndighet som bara letade efter denna typ av spelbolag borde inte vara så svårt att samordna olika myndigheter för bästa resultat. Såg på nära håll hur min älskade bror förlorade allt fru, barn, bil kort sagt hela sitt liv med att spela på nätet.
  3. God dag Jag trodde aldrig att det skulle fungera så här
  4. Tidigare, från videospel, spelade jag mycket Warcraft 3 både i kampanjen och i anpassade kartor, det var också Spore, det var coolt där för att skapa en ny varelse varje gång. Idag kan jag hellre spela online poker med vänner en gång i veckan.
  5. Creampie gang Wakanda is black Black is back Black is black We love black people
×
  • Skapa ny...