Hoppa till innehåll

rolandhansen

Medlem
 • Antal innehåll

  16
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  2

rolandhansen vann senast dagen på 8 Augusti

rolandhansen hade det mest gillade innehållet!

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

rolandhansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Community anseende

 1. Det är ett enkelt problem att lösa: prata med henne och fråga varför hon gör som hon gör. Var snäll mot henne och försök att förstå varför hon är upprörd. Du är en pojke och ni kommer alltid att vara barn så länge ni hälsar artigt på varandra och blir vänner. Det är precis det som är på gång.
 2. Vi rekommenderar att du programmerar om datorn. Om du har problem med din dator kan du:.... Återställa datorn för att installera om Windows och samtidigt radera alla dina filer, inställningar och program (utom de som följde med datorn). Återställ datorn om du vill ångra nyligen gjorda systemändringar. Återställningsproceduren tar bort alla installerade program och filer och installerar sedan Windows och alla program som tidigare var installerade på nytt.
 3. Prova det här. Jag hoppas att det hjälper. Townscaper : Skapa dina egna semesterorter vid havet. Chernobylite : "Dess melankoliska atmosfär genomsyrar dig som plutonium." Dödens dörr: Ett Zelda-spel av den gamla skolan med humor. Chivalry 2 Vårt nya favoritspel för medeltida krigföring. Resident Evil Village : Det läskigaste Resident Evil hittills. Scarlet Nexus : Ett av de mest ambitiösa spelen från 2021 hittills. Loop Hero : En smart och fängslande version av klassikerna. Airborne Kingdom : En stadsbyggare där städerna svävar. Star Wars Squadrons : Arvingen till X-Wing vs TIE Fighter. Genshin Impact : Ett fantastiskt actionrollspel som går att spela gratis. .
 4. rolandhansen

  Dator

  Jag tror att det är upp till alla att komma undan med hjälp av teknik. Vi är alla fria att göra våra egna val. Bortsett från det kan tekniken inte skiljas från resten av världen eftersom vi är snabba att ta till oss ny teknik. Tekniken kopplar samman människors förmågor, kunskaper, processer, tekniker och utrustning för att lösa problem och göra livet säkrare och enklare. Tekniken är avgörande i dag eftersom den driver världen framåt och förbättrar den.
 5. Kanske var den bäst tidigare, men nu när vi är högteknologiska och olika mobiltelefoner och uppgraderingar har dykt upp kan jag säga att den version av mobiltelefon som finns nu är bättre och bäst. Men kvaliteten på Nokia 3310 var så bra. Den var verkligen populär tidigare.
 6. För mig spelar ålder ingen roll så länge man älskar varandra. Kärleken bryr sig inte om vem som är yngre eller äldre än vi. I ett förhållande spelar mognad roll. Ni är båda myndiga. Förstå hans barn och bevisa för dem att du verkligen älskar deras far. Tiden kommer när de kommer att acceptera ert förhållande. Förbli förälskad.
 7. Börja med att återställa Bluetooth-hörlurarna. Om det inte fungerar är det dags att vidta andra åtgärder. Gå till inställningarna och se till att hörlurarna inte är inställda på mono eller telefonalternativet. Båda dessa alternativ spelar upp ljud genom en hörlur, så det kan räcka med att inaktivera dessa inställningar för att lösa problemet. Det kan också vara en lös anslutning av kabeln som ansluter drivrutinerna. En del av anledningen till att ljudet bara kommer ut från en sida är också att ledningarna nära ljuduttaget har böjts fram och tillbaka så många gånger att det har orsakat en kortslutning i ledningarna.
 8. Respektera hennes personliga utrymme och gränser om hon inte känner sig bekväm. Berätta för flickan vad du känner för henne så att hon vet att du är intresserad. Om ni har tillbringat tid tillsammans och du vill veta vad hon tycker om dig, öppna dig och låt henne veta hur du känner. Var ärlig mot henne och berätta vad du tänker på.
 9. Om du frågar, nej, det bör du inte göra och din ålder har ingen betydelse i det här fallet. Ett förhållande är inte en särskilt lätt sak, det är inte en leksak som du kan köpa i en affär, leka med och slänga när du upptäcker att det inte är din grej. Det är bättre att närma sig det med mognad och förståelse för vad det är och vad man ska göra med det. Om du frågar betyder det att du inte vet. Om du inte vet, har du inte rätt att lägga dig i andra människors privatliv och intima känslor. Väx upp tills du kan svara på den här frågan själv utan extra hjälp.
 10. Altova MobileTogether är ett kraftfullt ramverk för att bygga Android-appar för företag för stationära och mobila enheter. Det är äntligen enkelt att bygga Android-appar! Utveckla företagsappar med fullständiga funktioner på rekordtid (så lite som 2-5 dagar) Bygg en gång - distribuera till mobila, bärbara och stationära enheter Nativa Android-appar Din design bygger både användargränssnittet och backend-serverlogiken på en gång Anslut till backend-data i databaser, XML, HTML, webbtjänster, JSON med mera Företagsappar skapas internt av ditt befintliga team Integrerad testning och felsökning Prisvärd för företag av alla storlekar
 11. Jag har använt System Mechanic i flera år på många olika datorer. Perfekt för en snabb uppgradering i farten och för att bli av med allt skräp som samlas på dina hårddiskar.
 12. Angry Birds Epic är ett rollspel med de legendariska fåglarna från Rovio där du styr de typiska karaktärerna från Angry Birds-serien och följer dem på ett episkt äventyr med en gnutta rollspel. Sättet som du går igenom Angry Birds Epic på är ganska linjärt. Du behöver bara avancera genom scener som är uppdelade i nivåer där du måste möta olika typer av fiender, som alla tillhör rasen gröna grisar.
 13. Jag har just avslutat min första genomspelning av Skyrim och jag gillar verkligen spelet. Jag är dock inte alltför nöjd med hur jag utvecklade min karaktär, eftersom jag inte riktigt hade någon plan och bara levelade upp saker som verkade användbara, men utan någon rollspelsaspekt alls. Så nu vill jag börja en andra genomspelning och faktiskt spela rollspelet och inte bara rusa igenom huvudhistorien. Jag skulle uppskatta några idéer om vilka builds som är roliga att spela
 14. Hej, för att göra din dator snabbare Radera eller ta bort stora/ onödiga filer. Starta om datorn. Säkerhetskopiera dina data. Avinstallera onödiga program. Förhindra att onödiga program startar. Kontrollera RAM-minne och lägg till mer om det behövs. Radera webbläsarhistorik på Internet. Organisera skrivbordets ikoner.
×
 • Skapa ny...