Hoppa till innehåll

JanLundberg

Medlem
 • Antal innehåll

  16
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  7

JanLundberg vann senast dagen på 26 Oktober 2023

JanLundberg hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

JanLundberg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • One Month Later Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Community anseende

 1. Enskilda dagar är redan igång Broh
 2. Uppdatering: Med en ny batteri kan du ta med din MacBook överallt utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut. Det ger dig större mobilitet och flexibilitet att arbeta eller använda din dator var du än befinner dig, oavsett om det är på kontoret, i skolan eller på resande fot. Från sista 3 månad nya batteri macbook pro installeras i min Mackbook och jag får anständig backup och jag är glad ...
 3. Jag vill byta ut batterierna i min macbook 13 pro. Var kan jag köpa äkta batterier till min macbook? Måste ha ett anständigt garantipaket.
 4. Hej Wilma, Det är verkligen bra. Jag uppskattar ditt svar och tackar dig särskilt för detaljerade svar. Jag har faktiskt köpt och installerat min övervakningskamera för 2 dagar sedan. Jag har nu tillstånd att installera en övervakningskamera i mitt hus. Tack igen.
 5. Jag vill byta ut batterierna i min macbook 13 pro. Var kan jag köpa äkta batterier till min macbook?
  Måste ha ett anständigt garantipaket.

 6. Jag vill installera en övervakningskamera framför mitt hus. Finns det några GDPR-problem eller andra juridiska problem om min kamera fångar andra ansikten? Vänligen föreslå mig också de bästa övervakningskamerorna som skulle ge valuta för pengarna för ett litet hem.
 7. Jag planerar att köpa en spelkonsol till min brorson på hans 14-årsdag. Vilken spelkonsol ska jag köpa.
 8. Jag behöver en smidig, ljudlös mus för mig.
 9. Det finns många bra in-ear hörlurar på marknaden just nu. Några populära val inkluderar: Sennheiser Momentum True Wireless 2 - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med touch-kontroller och aktiv brusreducering. Sony WF-1000XM4 - dessa trådlösa hörlurar har också aktiv brusreducering och erbjuder en imponerande ljudkvalitet med tydlig bas och kristallklara sånger. Jabra Elite 65t - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med fysiska kontroller. Shure SE215 - dessa kabelanslutna hörlurar erbjuder en kristallklar ljudkvalitet och ett gott passform med tillval av olika gummiproppar. Det är viktigt att välja ett par hörlurar som passar dina specifika behov och preferenser, så det kan vara bra att läsa recensioner och provlyssna på flera olika alternativ innan du gör ett köp. Du kan köpa bra in ear hörlurar från soldfy, CDON, Fyndiq och många fler.
 10. Vilken powerbank kan lagra full laddning under lång tid? Jag behöver en usb c powerbank för camping
 11. Det finns många bra iPhone-fodral som ger skydd utan att vara alltför skrymmande. Här är några alternativ: Spigen Tough Armor Case: Det här fodralet har skydd i två lager och består av ett hårt yttre skal och ett mjukt, stötdämpande inre lager. Det har också upphöjda ramkanter som hjälper till att skydda skärmen. OtterBox Defender Series Case: Det här fodralet har tre lager skydd och är utformat för att tåla fall, stötar och repor. Det har ett inbyggt skärmskydd och ett portskydd för att hålla smuts och skräp borta. Caseology Parallax Case: Det här fodralet har en snygg design och en konstruktion i flera lager som ger ett bra skydd. Det har en texturerad baksida som hjälper till att förhindra att telefonen glider ur handen. Tech21 Evo Check Case: Det här fodralet har en smal design och är tillverkat av flexibla material som absorberar stötar för att skydda telefonen från fall. Det har också en förhöjd ram för att skydda skärmen. Caseology Skyfall Case: Det här fodralet har en klar, smal design som visar upp din telefons design. Det har ett hårt yttre skal och ett mjukt, stötdämpande inre lager som skyddar din telefon från fall och stötar. Det här är bara några exempel och det finns många andra bra alternativ också. Det är en bra idé att läsa recensioner och jämföra funktioner för att hitta det bästa fodralet för dina behov.
 12. Kan jag ladda min spelkonsol med mobilladdare?
×
 • Skapa ny...