Hoppa till innehåll

ludzon

Medlem
  • Antal innehåll

    194
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Mars

ludzon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har inte pengar just nu. Vad är det master chief ska göra nu i 3:an?
  2. ludzon

    Gamescore

    Rätt mycket, plockat från en rad olika spel va? Nej bara ett..
  3. ludzon

    Halo Handlingen?!

    Jag kan inte så jätte mycket om handlingen i halo och vad som har hänt i tidigare spel. Så det känns lite dumt nu när jag har bokat halo 3 och så kan jag inte storyn :blink: Jag har spelat massa halo 1 när jag var ca 10år och lite mer dom senaste veckorna och älskar det fortfarande. Men Halo 2 har jag inte spelat alls :rambo: Som jag har förståt det så har master chief lyckats att förstöra halo ringen i första spelet. Och i andra spelet som jag inte har spelat så har jag läst: Halo 2 fortsätter historien från det första spelet. "Covenanterna" har kommit till jorden för att ta över den. Den enda kvarlevande av människornas supersoldater, Master Chief, stoppar dem, med hjälp av "vanliga" mänskliga soldater. Samtidigt försöker Covenants ledare, "The Prophets", hitta en annan Halo och aktivera den. De tror nämligen att en aktivering av Halo ska leda till något de kallar för "The Great Journey". Det de inte vet är att Halo byggdes för att stoppa en annan utomjordisk ras, "The Flood", som sprider sig genom att döda och förvandla sina offer till kopior av sig själva. Själva Halo, som är en enorm ring-formad konstrux, har en diameter på 10 000 kilometer. Om "The Prophets" aktiverar den så kommer allt i denna galaxen och lite till att dö. "The Arbiter" är namnet på den elite (covenanternas bästa krigare) som hade i uppdrag att döda Master Chief i första spelet. Som straff för sitt misslyckande skickas han iväg på vad som ska vara ett självmordsuppdrag. Han ska döda en elite som har förrått covenanterna. Under uppdragets gång får han reda på sanningen om Halo. Både The Arbiter och Master Chief tas senare tillfånga av Gravemind, en intelligent form av flood. Han ger dem i uppdrag att hindra covenanterna från att aktivera Halo, något de ställer upp på eftersom de vet vilken enorm fara det skulle innebära om Halo aktiverades. För det första fattar jag inte hur dom kan hitta en till halo, dom förstörde ju den?! Tror ni att det kommer vara helt knasigt för mig om jag spelar halo 2 efter jag är färdig med halo 3? Det kanske bara är kul? :rambo:
  4. Hej jag undrar om det nya Phoenix writer spelet är någe bra? Hur länge är det roligt? Hur lång tid tar det innan man har spelat klart det? Andvänds touch tekniken Vättigt? Undrar också samma frågor om hotel dusk?
  5. Jo det var därför jag skrev här..
  6. Aha tack, jag har inte köpt mitt DS än så jag kan inte titta i manualen.
  7. Jo jag har en trådlös router men hur connect:ar jag till den?
  8. Vad behöver jag till mitt DS om jag vill köra "online"/Wi-fi
  9. Tja :) Jag har kommit till stället där man ska ut från eastgate och jag har Writ of transit. Hur andvänder jag det?! :meddum: Kom på det ... :P b
  10. Har GBC ;) Kan man fånga fåglarna och MewTwo när dom är paralyserade?
  11. Aha :D Tack så mycket :) Men vem ska jag söva pokemon med? :blink:
  12. Tja ! Jag håller på att köra igenom Pokemon röd igen :) Och jag har börjat fånga fåglarna märkte att jag inte har någon pokemon som kan söva dom :P Och vilka Ataker söver pokemon? Så nu undrar jag vilken den ultimata "Sövar" pokemonen är på Pokemon Röd :gitarr: (Skriv gärna var man kan hitta den) Har också en annan fråga. Jag läste att man var tvungen att klara Pokemon League för att komma in i grottan där man hittar MewTwo. Så jag gick in i Victory road. Och det var bara en grotta där man kan fånga moltres. Och jag hittar ingen boss :meddum: Så hur f** klarar man Pokemon League !
  13. Jo men jag har ett problem jag förstår inte var man hittar hm och tm:s, för jag har ingen karta ;)
×
  • Skapa ny...