Hoppa till innehåll

smoke

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

smoke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. smoke

    Bf2

    Varför laggar det då, lagagr inte jämt men det kommer lagg ofta, någon som vet. Om jag köper spelet, borde den klara av att spela online utan problem ?
  2. smoke

    Bf2

    Laddade ner Battlefield 2 demot, fattar inte att det laggar på min dator. Laggar inte hela tiden men det laggar för det mesta, går lite trögt. Om jag nu köper spelet så kommer det förmodligen lagga mer eller ? Har 512 mb i ram minnne, Geforce fx 5500 nvdia 256 mb, Intel Pentium 4, 3.00 GHz, 186 Gb. Borde den inte datan klara av demot och spelet utan lagg eller problem ?
  3. smoke

    Battlefield 2

    undrar en grej..........om man har grafikkortet geforce fx 5500 256 mb......funkar bf2 då ?
  4. första gågnen man spelar det så är det skitkul......när man har varvat det så blir det skittråkigt :)
  5. smoke

    Rome Total War

    haha omg börja om..........du slösar nog för mycket pengar på soldater. själv så får man mycket pengar per runda eller vad amn nu ska kalla det
  6. smoke

    Bf2

    undrar bara en sak....vet att alla grafik kort inte fungerar på bf2...såg en kille på en annan sida skriva upp vilka grafik kort som fungerar men min var inte med....undar om han missat den....jag har Geforce Fx 5500 256 mb....så kommer mitt grafik kort fungera till spelet ?
  7. smoke

    Gta Sa

    menar du millie i las venturas...om det nu e hon du menar som man behöver koden av så gillade hon inget jag bjöd henne på så till slut sköt jag henne och så dog hon och sen ringde wozzie och sa att jag skulle in i hennes hus och ta koden och det gjorde jag............(om det e hon du menar)
  8. när hon äntligen var hemma så dödade jag henne eftersom hon gillade inte en enda resturang bar mm som jag bjöd henne på men när jag dödade henne så skulle jag in i hennes hus och ta koden
  9. undrar bara ett par saker..........tjejen som man får i las venturas som man behöver en kod hon e aldrig hemma när jag ska dejta henne jag väntade en hel dag (i spelet) men det stod hela tiden att hon e inte hemma.......vad ska jag göra..............vissa säger om man dejtar tjejen i los santos så blir hon avundsjuk tjejen i las venturars alltså......blir det så.......och då kommer hon till cj.
  10. kommer jag kunna ta tillbaka områderna senare eller
  11. den här tråden har kanske varit uppe men jag är inte säker så jag tar upp den eftersom jag behöver svar.........områderna som jag tog över i los santos som var andras gängs områden e borta...........när jag var i san fierro då ville jag tillbaka till los santos och när jag kom dit så var alla mina gäng områden borta som jag hade tagit över............hittar inga av min killar.......kommer jag kunna ta tillbaka områderna senare i spelet eller????????
  12. jag tror det beror på fusken eftersom gta sa är mycket större än vc eller så kan du ha rätt
  13. kan bero på om man fuskar mycket så hackar spelet upp sig
  14. går det bara i los santos eller ???????
  15. ok ni har varit till stort hjälp
×
  • Skapa ny...