Hoppa till innehåll

Sapprion

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Sapprion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Alla som vill vara med måste skicka alla sina fuska mynt till mig så snabt ni kan. Välkomna till Pokemon Gruppen
  2. Gruppen har fått stora framsteg men vi behöver fortfarande pengar. Det är SKIT bra att ni skciar pengar så om vi forstätter så här är gruppen snart startad
  3. Hej alla ni som gillar pokemon vi tänkte starta en grupp men vi behöver pengar alla som vill vara med kan skicka alla sina pengar till mig och skriva här om ni vill vara med :D
  4. Ge mig förslag då vad jag ska ha för en pokemon till mitt ground team!!!
  5. Själv gillar man ju Ground så jag har den i Sandstormen :D va f*n menar du med dito?
  6. Hej alla ni som gillar ground pokemon kan skriva här. Vi tänkte göra en Grupp där alla som gillar Ground pokemon får varar med vill du varar med skriv här.
  7. Det stämmer mycket bra
  8. Jag var inne och kollade lite det var shit bra!!
  9. Får man någon om man heter det eller vad då?
  10. Hej jag vill att ni komenterar mina pokemon och ger förslag vad jag ska göra. Golem lvl 100:Rollout,Earthquake,Explosion,Rock blast Swampert lvl 100:Take Down,Blizzard,Earthquake,Muddy water Linnone lvl 100:Slash,Tunderbolt,Surf,Dig Camerupt lvl 100:Rock Slite,Take Down,Fire Blast,Earthquake Claydol lvl 100: Light Screen,Psychic,Ancientpower,Hyper Beam Stellix lvl 100:Slam,Iron tail,Rock Slide,Earthquake Jag är Ground trainer men jag använde linnone för den kunnde lära sig surf det behövde jag när jag började plus att den kunde lära sig dig. Skriv vad ni tycker jag ska göra eller ändra på. Tänkte byta ut Linnone mot Gligar vad tycker ni?
  11. Vilken ska jag då ha som är ground och som tar ut vatten dA?
  12. Någon som vet vad Brendan har för pokémon var han kommer ifrån och vilken pokémon han började med. SNälla svara eller linka en sida där det står mycket om Brendan.
  13. Hej jag har läst och sett filmer på dom som clonar pokemon och items på emerald men är det någon som vet om man kan clona på Fire red eller sapphire? skriv gärna om ni vet!
×
  • Skapa ny...