Hoppa till innehåll

AidsCunt

Medlem
  • Antal innehåll

    462
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

AidsCunt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag önskar att det vore så simpelt. jag har kommit upp i hoppet med perfekt fart och allt men jag kommer inte ens i närheten.. :huh:
  2. hur ska man klara "krash - lev på hoppet" i motor city på rang 9 med den där tunga bilen? den KAN INTE flyga så långt(?) kom igen, lite hjälp här nån måste väl ha klarat spelet helt?
  3. OMG?! Tony Hawk underground äger sönder er alla!
  4. vart i Boston finns Ben Franklin? jag hittar honom inte. hittar inte alla tags som man ska graffa över heller :/ vore schysst med en guide vart alla tags finns också.
  5. okej. jag ska försöka att klara det utan fusk..men du vet i början på chapter 6 när man ska hitta 3 "nycklar" för att dörren ska öppnas till templet, jag får bara tag i 2. jag vet vart den andra är, men det är ju högt upp i luften. hur tar man den?
  6. AidsCunt

    Undra

    ska du sälja eller vadå? ville du bara skryta?
  7. så j*vla svårt spel. jag ligger i början på chapter 6.
  8. det lär ju inte gå så bra för dig.
  9. om du ska bygga om ett nes till att kunna hantera PC spel så kan du ju lika gärna bygga en dator på en gång, det blir nog lättare än att försöka göra om ett 8-bit.
  10. men vad är meningen med att göra det då?
  11. det är ju jävligt smart att förstöra gamla klassiska orginal-spel bara för att man inte orkar sätta i kasetten... 8-bit läser inte spelen på samma sätt som en xbox, så isåfall så skulle du få bygga en stor hårddisk liknande sak som man trycker i alla spel-plattor i..
  12. nån som har klarat ut det spelet utan fusk?
  13. NES = Nintendo Entertainment System = Nintendo 8-bit.
  14. och vad är det för mening med att göra det?
×
  • Skapa ny...