Hoppa till innehåll

Nimtro

Medlem
  • Antal innehåll

    509
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hultsfred

Nimtro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nimtro

    Datorn

    Vad jag har sätt så fanns det faktiskt ingen lösning till det, reparera Windows med skivan gick inte heller. Så jag fick installera om allt på nytt. Men nu är problemet löst.
  2. Nimtro

    Datorn

    Det är så att jag har ett litet problem med min dator. När jag ska starta datorn, så händer det inget speciellt men när den väll kommer till själva windows skärmen så startar datorn om. Det blir så hela tiden, har försökt flera gånger men det funkar inte. Har testat att starta på felsäkert läge, men då startar datorn om igen. Det här problemet kom när vi hade strömavbrott ett tag. Efter strömavbrottet, när jag skulle sätta mig vid datorn så startade datorn bara om sig hela tiden. Finns det nåt sätt att fixa det här, för jag vet att man kan sätta in windows skivan och reparera men jag förstår inte vad jag ska skriva in. Hoppas att det finns någon lösning på det här, vill helst slippa att installera om allt på nytt. :(
  3. Då vet jag ett ungefär. Tack för svaren också. :)
  4. Jag har Excel, men jag vet inte hur man använder det. :S Men är det så här det ska se ut i procent då alltså ? 99% Män 1% Kvinnlig Har även hört av en annan, att man ska dela upp diagrammet i flera bitar eftersom man räknar in med de 12 st. Vilket han menar att man ska dela upp den i flera bitar. Men jag tror nog mer på den diagrammet som du har gjort.
  5. Jo, det är så att man ska ta reda på könsfördelningen på den prao platsen man var på. På den prao platsen som jag var på, så var det 12st totalt. Elva män och en kvinnlig. Och det man ska göra, är att göra ett cirkel diagram över det. Nu är frågan, hur ska cirkel diagrammet se ut ? Jag vet inte alls hur många bitar jag ska dela upp den på. Skulle vara tacksam för ett svar.
  6. Nimtro

    Vem Bor Vart?

    Jo, faktiskt så gör den det. ;) Det är bara att Hultsfred inte är något stort ställe.
  7. Nimtro

    Vem Bor Vart?

    Småland -> Kalmar län -> Hultsfred
  8. Nimtro

    Processor

    Temperaturen på processorn är 40C varmt, så det är nog inte det som är felet. Däremot så är det någ nätaggregatet som kan vara problemet, vad min heter vet jag faktiskt inte. Men jag ska testa sätta in en ny nätagg på 550W istället, så får man hoppas att problemet löser sig.
  9. Nimtro

    Processor

    Jo det är så att jag fick en ny processor igår, en AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 6000+ 3.10 GHz. Min gamla var en likadan fast en 4200+ 2.2 GHz. Men jag ångrar mig rätt så stort att jag fick en ny igår, eftersom det gav inte direkt någon speciell skillnad på spelen jag spelade. Den nya processorn kanske minskar 8% bara vilket inte är mycket om ett spel tar 90% av processorn. Men nu till frågan. När själva processorn ska arbeta, när jag t.ex. ska spela spel som kräver en hel del så stängs datorn bara av. Jag har testat lite olika spel. Men detta problem hände inte när jag hade min gamla processor, bara att den CPU:n var högre då. Min pappa säger att det är nätaggregatet som behöver bytas för min ligger på 400W, och den nya processorn tar också lite mer W. Så då undrar jag, är det nätaggregatet som behöver bytas ut eller är det nånting annat som kanske stör datorn ?
  10. Nimtro

    Julklappar!

    Jag fick: Cowon D2 4GB (MP4-spelare) Ett nytt grafikkort (Asus EAH4850 1GB) USB-Minne Choklad (Paradis)
  11. Sverige. Min pappa är från sverige, fast min mamma är från Filippinerna. Så är halv svensk och halv fillippinsk.
  12. Nimtro

    Datorns Text

    Tack för svaren. Jag fick gå till font mappen och dra Courier Italic till skrivbordet, och sedan trycka på den. Sen så startade jag om datorn och så blev allt normalt igen. Så problemet är löst nu.
  13. Nimtro

    Datorns Text

    Det är så att all text på datorn har blivit i fetstil, vilket det egentligen inte brukar vara för mig. Jag vet inte hur texten ändrade sig till fetstil men jag vill inte ha det så, utan jag vill ha den gamla vanliga då det inte var i fetstil. Det är lite svårt att förklara men jag kan visa några bilder så får ni se hur det ser ut för mig. Och som ni ser på bilden så är texten mer tjockare och alla mappar och sånt, vilket jag inte vill ha. Så då är frågan, hur ska jag ändra tillbaks till den gamla vanliga textstilen ? Om ni inte har någon svar på det så gör det inget för jag kommer ändå att omformatera allt, då datorn har blivit konstig dom senaste dagarna.
  14. Nimtro

    The West

    Är nivå 19 och är Soldat/Kavallerisoldat.
×
  • Skapa ny...