Hoppa till innehåll

TheGetaway

Medlem
  • Antal innehåll

    82
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    karlskrona

TheGetaway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men jag har väl installerat den , IDDI !
  2. ah precis ! plus att jag har "installerat" den .......
  3. va ta det igen , fast långsamt :P men asså den börjar ladda hem den patchen som jag redan har så det går ju jättesnabbt :P så liksom inte stor mening att ladda samma om o om igen :S
  4. vad? testa att patcha spelet då?:S höh ? :S jag har ju bara installerat det o ska börja spela o då kommer downloading update sen går den ur o tankar hem patchen som jag redan har :S:S
  5. när jag har installerat wow och ska börja spela så när jag loggar in på mitt acc som jag har gjort med sån där 10 dagars kod så börjar den ladda hem den s*tans patchen igen trots att jag redan har den på datorn , sen när den har gått klart kommer blizzard uppdater och kör igenom sen kommer detta: The file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft (2)\Uninstall.xml" could not be renamed to "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft (2)\Uninstall.xml.Trash". (ConflictManager::ResolveConflicts/3) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. ( jag har det installerat i D:\ ) sedan tar man repair och ska börja spela då går allt igenom en gång till :S vad ska ja göra ? :o Ps. jag lånade min kompis spel o installerade ( har testat 2 ggr btw ) och har beställt ett eget spel o vill gärna att det ska funka sen när jag får mitt egna spel så jag bara kan fylla på mitt 10 dagars test grej till ett vanligt acc och spela som f*n Ds. VAD SKA JAG GÖRA ? :s :o :(
  6. jag tänkte på en sak , när jag prc hade köpt datorn då hade jag min gamla skärm med 1024x768 , nu har jag den nya skärmen som klarar 1680x1050 men innan hade jag typ nästan 200 fps ppå css nu har jag typ bara 100 när ja g spelar med den nya , men det måste ju vara för att det är mkt mera krävande att spela med denna upplösningen ?
  7. Tibia är bara att kasta med widescreen. ;( men tibia , LOL
  8. jag har bra dator :)
  9. nån som vet var man kan hitta en liten guide där man kan lära sig att göra olika grejer i gmod 9, stora som små grejer :) och även hur man använder alla olika kommando ? :)
  10. okej , f*n va gutt :) jag har oxå en ny widescreen nämligen :P
  11. TheGetaway

    Datorskärm

    finns det nån nackdel med att spela spel på en dator skärm som är widescreen ? jag tänkte att det finns ju inte lika många lägen att välja på som det finns till vanlig skärm , o drf blir det mer krävande ? så som sagt , finns det nån nackdel med att spela på en widescreen ?
  12. öhhh , okej ? :S men jag blev länkad på ett annat forum till www.gamefaqs.com men där fanns det bara till ps2 men jag tänkte det måste vara samma , där stod det att man skulle gå fram till bariären och sen skjuta sönder däcken men det blir fortf uppdraget förlorat :S:(:/ VISST f*n , DET ÄR DRIVER PARALLEL LINES JAG HAR PROBLEM MED !
  13. jag behöver hjälp med det där uppdraget när man ska lära sig skjuta, jag klarar första o andra grejen men sen när man ska skjuta sönder däcken förlorar jag uppdraget :S när jag har skjutit sönder det första så får jag en varning att jag ska göra som han säger sen skjuter jag det andra oxå o då förlorar jag uppdraget :S VISST f*n , DET ÄR DRIVER PARALLEL LINES JAG HAR PROBLEM MED !
×
  • Skapa ny...