Hoppa till innehåll

880420

Medlem
  • Antal innehåll

    27
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

880420's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har gjort det men det händer ingenting efter det förutom att stennen börjar låta....
  2. Hur väcker man Howling stone till liv??
  3. Jag är i Sacred Grove och det ända som finns där är en sten med ett hål i. Jag har fastnat och undrar vad jagska göra i Sacred Grove. Platsen jag är på har några träd och stenen är till vänster när man kommer in. Innan jag gick in i Sacred Grove så finns det en stor yta som också har en sten med hål i sig. Jag kommer inte på hur man ska göra för att få tag på master sword och hoppas någon kan förstå min förklaring behöver vekligen hjälp!!
  4. 880420

    Zelda

    Är de någon som vet hur man får Master Sword?? Vad ska man göra när man klarat Zora templet??
  5. 880420

    Hjälp Me Zelda

    Tja ja e utanför Sacred Grove och jag vet att man ska andvända sig av Howling stone men jag vet inte hur jag ska göra?? Kan någon berätta hur jag kan ta mig vidare??
  6. 880420

    Hjälp!

    ja har just fått Felix hur ska nu göra för att komma ut ur grottan... de finns istappar i vägen så att ja inte kommer ut.. har fått tips att man ska skjuta på gubbarna me tungor men när ja gör de så händer de inget ja flyger ba fram till dem o landar sedan händer de inget.. va ska ja göra kan någon hjälpa mig???
  7. jupp ja fick felix.. men va ska ja göra när ja har flygit till dem.. för när man e vid dem så landar ja ba framför dem va ska ja göra me dem??
  8. 880420

    Kameo!

    HEj!!! E de någon som har en guide till Kameo?? skulle gärna behöva en..
  9. X-box 360 e bäst äger alla andra spel konsoller!!!!!
  10. Jag behöver hjälp med kameo!!! När man har kommit upp från en brun i en grotta så finns de stora istappar som står i vägen så att man inte kan gå ut.. Inne i grottan finns de tre fula saker som vissar tungan o en liten gubbe som går omkring där.. hur ska man komma ut???
  11. tja ja undrar om de e någon som kan en bra sid där man laddar ner någon program som laddar ner filmer,musik och spel för uttom Kazza för den suger!!!!
  12. Någon som vet vad CD-key e för något!!!!!!
  13. Jag undrar hur man spelar CS online det fungerar inte för mig!!!!!!! Jag har laddat hem Steam men vet inte vad man ska göra sen varje gång jag trycker på steam-ikonen så blir man erbjuden att köpa massa saker men jag vill spela
  14. 880420

    Hjälp Cs

    Jag undrar hur man spelar CS online........... Skulle behöva en förklaring för hur man gör!!!!!!!! hjälp mig snälla!!!!!!
×
  • Skapa ny...