Hoppa till innehåll

bjornaik

Medlem
  • Antal innehåll

    60
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

bjornaik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Aaah, äntligen...Jag klarade det. Felet var att jag låg för nära det andra tåget, så Smoke träffade bara själva tåget istället för gängmedlemarna. :)
  2. ""En stunlockspeccad rogue kan ta allt, kolla in World of Roguecraft (borde finnas på youtube eller nåt) där en rogue med skitvapen och helt utan armor spöar skiten ur alla klasser i 1 on 1. Precis som någon sa förut så hade warriors för inte så länge sedan samma dps som rogues, vem f*n behövde en rogue då? nu behövs vi, vilket är bra."" Många av dom fighterna är ju arrangerade...syns ju direkt. Titta efter lite istället för att bara titta på hp-mätarna så :P Hursomhelst. Ärligt talat, tror någon på fullt allvar att ett så stor företag som Blizzard medvetet skulle göra Warriors totallt värdelösa så att ingen ens skulle tänka tanken att använda dom? Nej, just det. Som jag sa, dom har bra mycket bättre koll än de flesta... Bra poäng förresten den som nämnde det med gear. Warriors är väldigt beroende av gear i PvP, samt PvE. Glömde helt bort det. Så ska det ju naturligtvis inte vara, så det är väl ett problem. Förstår att det inte är så lätt med rank 10 setet som Warrior. Det tar faktiskt rätt mycket tid att skaffa. Ps. Låg-lvl warriorn som skrev innan kanske helt enkelt behöver bli lite bättre. SÅ illa är det faktiskt inte. :P DS.
  3. Samma sak har hänt med de flesta klasser. Warlocks var inte särskillt bra i början, men de har gått därifrån till mycket starka. Och knuffat ner andra klasser på stegen. Jag lovar dig att dessa "problem" är tillfälliga. Ungefär samma sak håller på att hända Paladins. De blir starkare, samtididigt som andra knuffas ner. Hunters och Mages likaså. Warriors var på topp, men är nu på väg ner. Vändningen kommer. Lovar...Shamans var också hyfsat starka, sedan halv-svaga, och är nu välbalanserade. Mvh
  4. Sa jag inte att Warriors hade problem? Men många rycks med och klagar mer när de märker att andra klagar på något. Är du en sådan? Jag har ingen aning. Förmodligen inte. Men hur som helst. Är du den perfekta spelaren? Jag blir bara så trött på folk när man skriver (Lungt och sansat) "Kanske är det du som behöver förbättra dig lite grann." och får ett "Jag gör precis rätt!" som svar. Hur kan det vara möjligt, när andra klarar sig bättre? Hursomhelst, du verkar lite upprörd just nu. Jag lade in ett "Buhuu" därför att jag blev trött på folk som klagar hela tiden. Och en gång till: Beta är ju till för att testa, eller hur? Tror du Blizzard skulle ignorera att Warriors var totallt värdelösa? Nej. Ärligt talat så är de nog både bättre spelutväcklare än både dig och mig. Tillsammans. Gånger 50. Plus 2. Mvh // Björn. Edit: Justja. Warriors har inte fått nerfs i "Varenda lilla patch". Det fanns en tid då Warriors kunde göra mycket mycket mer dps än både Rogues, Hunters och Mages i end-game raiding. (Och PvP för den delen.) Men då blev dom ju såklart nerfade, av självklar anledning. Förstår vad du menar, men som sagt, dom har inte alltid blivit nerfade.
  5. För det första: Vad du än gör, klaga inte på att Rogues tar er. Det gör dom inte, punkt. Och så illa är det inte, även om warriors har sina problem. Vill inte verka oförskämd, men har du tänk efter lite. Kan det kankse vara så att du behöver bli lite bättre på att spela som Warrior? Ta det som konstruktiv kritik, inte ett "l2p"... Himlade med ögonen när du började skriva om att "Buhu, ingen kommer behöva Warriors i TBC, Paladins och Druider kommer tanka bättre" osv osv, det är ju bara barnsligt att skriva så. Självklart kommer det inte att vara så. Och har inte Blizzard sagt ett antal gånger att talents fortfarane inte är klara? Betan pågår ju fortf, eller hur? Har en kompis som spelade Warrior, och han klarade sig alldeles utmärkt, även om han också klagade då och då över Mages osv. Men han var en väldigt duktig spelare också. Sikta mot det du med, istället för att klaga. Ps. Skulle förvåna mig mycket om Blizzard läser det här, så jag fattade inte riktigt poängen med den här tråden. :P DS
  6. Tjo. Har en fråga till som jag tänkte ställa... Ett visst uppdrag på GTA:Sa verkar helt omöjligt för mig. "Wrong side of the Tracks", ett uppdrag där man skjutsar Big Smoke på en typ cross bredvid ett tåg, medans han försöker skjuta ner de fyra motståndarna som står på vagnen längst fram. Grejen är bara den att....det går ju inte! Iaf inte för mig. Har klarat de mesta andra uppdrag med lätthet, men det här verkar fysiskt omöjligt.. Någon som har något tips? Finns det någon speciell väg man ska ta? Hoppa ned från bron ner på tåget? Klarade det en gång, men i nästa kurva ramlade jag av. :P Tack på förhand. :)
  7. Hittade det precis :P Tack iaf, har en annan fråga nu...men gör en ny tråd om det. Newb-spamming ftl :visslar:
  8. Tjosan. Har lirat lite GTA:Sa online senaste tiden, mest som ett tidsfördriv med kompisar. Självklart har jag även provat på story-mode, och jag undrar: Går det att "modda upp" en bil egenteligen? Efter det där Low-rider uppdraget kommer det ju upp en skift-nyckel på garaget som man moddade low-ridern i. Går detta garage att använda till att modda andra bilar? Jag har provat, men porten vägrar öppna sig. Någong speciell bil man måste ha? Något mer uppdrag? Tacksam för svar. :gitarr:
  9. Tjo, finns det något annat program än fraps att spela in filmer i WoW med? Bör helst vara gratis B) Länkar ni något bra kan ni få en film från MC/BWL/AQ sen :P
  10. bjornaik

    Re-volt Car Editor

    Tjohej igen, va mkt länge sen man va på d här forumet ;) Hur som helst, så har ja plockat fram gamla Re-Volt igen (Världens bästa raceingspel imo) o har börjat snocka runt lite i filer osv osv i spelet. Har börjat lära mej hur man ändrar stats på bilarna o hur man kan måla om bilar/banor oxå. Men, ja har gjort lite sökningar och förstått att det finns program man kan använda för att helt enkelt göra egna bilar, i 3d, istället för att bara ändra lite här o där på det som finns. Har, tror jag, hittat programmet, men det är på en betal-sida, o ja vet inte om ja e beredd att betala 300spänn för ett program som ja me största sanolikhet kmr glömma bort om ca en vecka :P Iaf, e d någon som har ett sådant program, lr vet vart man kan få tag på ett? Mvh//Wolfflow ze ninja :ph34r:
  11. Vilket program är bra att använda?? Fraps vet jag redan om, men finns det något annat?? d måste d ju göra...vilket?? o kan ni länka dit?? Ja har bara gratisverisionen av fraps, men ja tycker att d laggar för mycket när man spelar in..ville bara säga d..
  12. För mej hände det först för min bror, och nu verkar det ha hänt för mej! Det verkar som om min main-char har försvunnit, en lvl 37 hunter på Stormscale! Helt plötsligt verkar det vara problem med min server, Stormscale, och det var inget konstigt. Men när man försöker byta relm så står det att jag inte har någar chars på Stormscale!! (där ja hade main-char) Känner någon igen detta och är det någon som vet vad som har hänt!?!? Tacksam för svar, mvh wolfflow.
  13. Vem är den starkaste av Onyxia och Ragnaros?? Vill helst ha svar från spelare som verkligen VET, inte vilda gissningar. =) Wolfflow, lvl 34 hunter, på stormscale! :medieval:
  14. bjornaik

    Hattrick.org

    hmm...det tar lite tid att lära...men det är värt det kan jag lova... Ditt lag e ju bra admin.....div 4 nästa säsong....va tränar du??
×
  • Skapa ny...