Hoppa till innehåll

countmon

Medlem
  • Antal innehåll

    69
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

countmon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. man måsste väll börga om hela digimon world 2003 spelet. <_< :angry: det tar så longt tid :zzz: och det är risk att mitt spel hackar när man kommer in i admin center. :(
  2. det kan min kompis fixa för hon har en sån där gameboy sak och pokemon stadium 2 till N64. okey bereta hur man gör.
  3. det är ju lätt man ska bara ta ägget i AM zuzaku city under vattne också vidare.
  4. kan någon bereta hur man får gs-bollen av kurt. det står i fusken att man ska klara alla gym och pokemon ligan men kurt säger inte något om en gs-boll är all fake eller är det sant :huh: att man ska ha en gs boll och sen öppna kistan i skogen och fånga selebi. jag fattar noll kan någon hjälpa mig!!!
  5. jag läste om ipec item på den sidan du visade veemon. tack. men jag fattar inte. måsste jag börga om hela spelet för att få ipec item <_< är inte de items som man får när man har besegrat alla BK digimon ipec item??? nu blir jag väldigt besviken.
  6. ja det är det om du vill ha en weemon måste du börga om
  7. men varför finns det chip överallt i east sektor.
  8. kommer inte ihåg TEMPEST ARM tror jag. :huh:
  9. vet någon vart men kan köpa digimon world 4 och hur mycket kostar det jag vill inte köpa det på nätet.
  10. oj det glömde jag jag är på playstation forumet.
  11. men ha en dålig agumon som väger mindre en 5 men om man har en rokie som är bra tränad så kan den väga mindre en 5 pound då får man inte en numemon gå till toy town med numemon och tryck på monzeamon dräckten så får du den sen gå till robot house och prata med en utav tinmon sen gå in i ? dörren i andra huset gå upp 3 steg och sen möt waru monzeamon vin och få hagurmon sen gå till tinmon och du får monzeamon till staden jijimons hus förendras ganska mycket då. det där kan ju bli ett tips till fusk sidorna.
  12. var kan man köpa digimon world 4 och hur mycket kostar det???? :huh: :huh: :blink: jag vill ha det på gamecube :kung:
  13. näää då är ju numemon sen jätte dålig jag skulle säga Hp 1500 och MP 1800 de andra tränings sakerna låter du bli men det kommer ta ett tag innan han utväklats om du vill ha numemon. :mellow:
  14. ett enklare sätt träna din agumon så dåligt som möjligt så får du numemon greymon ha en agumon och träna MP och SPEED inget annat . :gitarr:
×
  • Skapa ny...