Hoppa till innehåll

Zonix

Medlem
  • Antal innehåll

    1057
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Zonix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Oh ;O Jag trodde att man behövde gamla sladdar som inte tillverkades längre. Vad heter sladdarna "exakt"?
  2. Ja det har jag. Jag har testat med både CH3 och CH4 jag hittar ändå inte och jag har inte A/V sladdarna.
  3. Jag har en gammal Sony TV men jag vet ej vilket år den e ifrån och hur ser man Hertzen och sånt?
  4. Hej! Mitt NES funkar men jag hittar inte kanalen den ska spelas på, den har funkat förut. Jag provade min Sega Megadrive och hittade kanalen på den men jag hittade inte kanalen till NES:en. Kan det bero på att jag har en ny tv och inte en gammal? Kan det också bero på att jag anväder RF saken och inte AV(har inte dem sladdarna)?
  5. Vi har inga skoluniformer men om vi skulle haft det så skulle jag gärna ha på mig en.. Jag tycker att det är bra med skoluniformer för dem kan man slippa all mobbning som sker runt vad personer har på sig, så slipper man alla personer med häng -.-.. DÖD ÅT PERSONER MED HÄNG..
  6. Jag är inte så där jätte säker än men jag tror jag ska börja på CyberGymnasiet. Ska gå Grafisk Kommunikation(Media programmet)
  7. Eeeh.... Det "sjukaste" jag har gjort i skolan är nog att vara inne på 4Chan. ;O När jag gick i förskolan så råkade jag slå sönder en spegel. Jag stog och boxade mot den, jag råka träffa.. ^^ Jag har också tagit sönder ett fotbollsmål. Asså inte ett litet. Det var ett 11-manna mål, fick inte betala :D I förskolan så gick jag och min kompis runt och rotade i folks brevlådor. Vi dumpade allt i en brevlåda. Vi fick skäll sen. Det var nog allt tror jag. Eller nej. Jag har också fått "damp" på en lärare. Ingen gilla honom och vi hade honom i SO. Han kunde inte ett shit. Han sa att det var val var tredje år.
  8. Jag googlade om mutationer och fick svar på det. Nu letar jag efter samspelet mellan miljö och arv.
  9. Hej! Jag behöver hjälp med mina restuppgifter. Vi hade prov i Genetik för någon månad sen. Jag vill helst ha svar så senast som möjligt. Frågorna: 4. Förklara vad en mutation är och hur den kan uppkomma. 12. Förklara samspelet mellan arv och miljö, med ett exempel. Tack i förhand! -Zonix
  10. för det första vart Europa bannat.. England ligger i europa och man kan ej göra ny account sen en månad tillbaka.. Man kan göra men europeiska IPn får IP ban om dem försöker logga in.. Jag skev detta utan att läsa alla inlägg. Jag tror ej att det va ett så kallat MISSTAG dem banna europa.. Fatta att dem förlora skit mcket pengar o personer som spela så dem unbanna.. Jag vill ej ha PM ellr nåt om detta. om ni frågar frågor till mig svar jag ej. Tack o hej leverpastej
  11. 19 dagar kvar D: men ska köpa Diamond.
  12. Bitarna ligger omkring i slottet.
  13. Om du menar speciella jobbupdrag så ska du trycka: Håll ned R knappen, X och Vänster på D-Paden
  14. Tetsuya Nomura har sagt att spelet inte kommer heta KHIII utan någonting annat, men det kan vara ett rykte.
×
  • Skapa ny...