Hoppa till innehåll

Mallex

Medlem
  • Antal innehåll

    351
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Mallex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vill bara tipsa om en Guitar Hero tävling som min kompis håller i, första priset ligger tydligen på 5 spel vilket inte är så himla dåligt. Går ut på att klara Through the fire and flames med så högt score som möjligt på expert. Kanske något för de bättre spelarna att satsa på? För mer info: http://retroportalen.webb.se/
  2. Vill bara tillkännage att jag börjat filma en ny film, en spel relaterad en den här gången, gör plats för: STREET FIGHTER!!! 08/06, Teasern är släppt: Här är den! Konstruktiv kritik uppskattas!
  3. Mallex

    Invandring

    Bara för att en person med invandrarbakgrund begår ett brott, måste då alla invandrare drabbas, som någon sorts "kollektiv bestraffning"? Jag förstår inte hur såna som du tänker. Om en svensk begår ett brott, ska man hata alla svenskar då, eller? :huh: nej, invandrare är mycket mer destruktiva än oss svenskar, dessutom är svenskar mer olika varandra än invandrare är, invandrare tänker bara på att ha sönder saker. jag hoppas sverigedemokraterna vinner nästa val-_- Haha, vilka j*vla fördommar du har, "invandrare tänker bara på att ha sönder saker". Snart säger du väll att den svenska ariska rasen inte får hotas av nersmutsning eller något liknande. Det är sådana som du som jag har lust att ta i nackskinnet och ruska om riktigt ordentligt så att det kanske ploppar ut något vettigt för en gångs skull.
  4. Både konsolerna är bra, du får helt enkelt känna efter.. 360 har xbox live, wii har rolig konsol, 360 har ett stort utbud med spel medans wii har bra exklusiva spel.. bara att välja! :)
  5. Bah, jag gillar wii men wii versionen utav tony hawk är så j*vla usel...
  6. För att försöka sammla alla som gillar superhjältar så skulle jag vilja göra ett gruppforum så att det skulle bli lättare att prata om dina favorit hjältar/skurkar. Här förslag på vad man skulle kunna snacka om: Serier - Allt från Marvel, DC och andra serietidningsbolag. Filmer Från gammla filmer (Batman & Robin) till ny släppta filmer (Spider-man 3). Karaktärer Här skulle man kunna ha en slags wiki där man kan skriva om hur vissa karaktärer blev hjältar/skurkar. Övrigt Annat som har med serier att göra. Sen skulle man kunna dela in exempelvis Serier i sub forumen Marvel, DC och övrigt. Vad tror ni... Är det här något som några utav er vill satsa på? Jag har inte allt för mycket fuskamynt (1200 tror jag eventuelt mer) så om vi kan sammla ett par stycken som vill vara med så får ni gärna skänka bidrag. Skriv gärna synpunkter & ider här! // Mallex ;)
  7. typ 5-10 min Orsak: Läraren kom aldrig :P
  8. Nästan allt är bra, förutom att det inte finns så många bra spel till den änny
  9. Det är ju skit lätt att göra en server... jag kan lägga upp min med om du inte tror mig... den är på 15% svenska :D
  10. Warcraft III (På sin tid)... Dumma WoW... Tack vare det spelet så kommer det säkert aldrig ut något Warcraft IV :(
  11. Mallex

    Yu-gi-oh

    Alla spelen till PC är tråkiga... Bäst med riktiga kort!
  12. Roligt, dock bättre på konsol..
  13. Mallex

    Virtual Console

    Kirbys Superstar! Eller Fun pack som det hette i Europa.. Bästa Kirby nånsin!
×
  • Skapa ny...