Hoppa till innehåll

mashemoto

Medlem
  • Antal innehåll

    1298
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Livmodern

Senaste profilbesökare

4996 profil visningar

mashemoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu börjar det ju vankas första advent, och kär i julen som jag är så har i alla fall jag redan börjat lyssna på jullåtar. Tänkte det kunde vara roligt att se vad ni alla andra har för favorit-jullåtar, så kanske man får höra lite ny musik också :)
  2. nu kan jag ju inte påstå att jag spelat dom senaste spelen i serien... ...men jag tycker att de sista riktiga pokemonspelen var i guld och silvers generation.
  3. Nej 100% kan man inte lita på CanYouRunIt, det stod att jag inte skulle kunna köra skyrim på min dator, men jag klarar det på High i grafik utan bekymmer. Men man får ju se system requirements och får det lite lättare att jämföra sin dators prestanda med sys. reqs.
  4. CanYouRunIt Gå in på den sidan och så skriver du skyrim så ser du om din dator klarar av det eller inte.
  5. det är trådlöst, kom också på det och uppdaterade drivrutinerna till nätverkskortet, problemet kvarstår... det konstiga är att jag kan tanka utan att ha samma problem...
  6. Ska jag vara helt ärlig tror jag inte det är modemet eller routern riktigt för min lillebror som sitter på samma nätverk har aldrig något problem med anslutningen...
  7. som sagt problemet är endast under tiden som jag spelar, när jag gör vad som helst annat så har jag inga problem med nätverksanslutningen.
  8. Dom dyker upp när du inte vill ha dom ska du se :)
  9. har uppdaterat drivrutinerna till moderkortet, hjälpte inte :/ Pussycat: Jo men jag tycker det är konstigt att jag tappar hela nätverket, i vissa fall så kan jag inte ens hitta något nätverk på runt 10-20min efter att jag spelat. En annan grej som kanske borde berättas är att om jag laddar ner något så har jag inte detta problemet
  10. Hej! När jag spelar så tappar jag uppkopplingen till nätverket, det tar ett par sekunder efter att man startat spelet sen bara förlorar jag uppkopplingen eller kontakten helt och hållet, alltså det är inte bara internetåtkomsten som försvinner. Och det spelar ingen roll om det är ett onlinespel eller något annat, som t.ex när jag spelar nfs shift2 så tappar jag uppkoppling, likadant när jag lirar fallout3 eller spelar offline på minecraft sen går det inte återansluta till nätverket igen förens man stängt ner spelet. Det är inte min brandvägg som förstör för det har jag kollat. Vore tacksam för svar //Mashemoto :thanks:
  11. Jag ska inte säga att jag råpluggar under sommaren men eftersom att jag går en utbildning som heter industriprogrammet så lär man sig olika koder för att kunna programmera olika program till datorstyrda maskiner och så blir det väldigt lätt att man ofta lär sig olika formler som till exempel hur man räknar ut ett speciellt materials vikt med hjälp av dess geometri och densitet och hur man räknar ut vissa varvtal i maskine etc etc. Kan bli jobbigt att komma ihåg om man inte fräschar upp minnet med lite skolboksläsning då och då :)
  12. Japp har dom senaste drivrutinerna...
  13. Hej, jag installerade min dator för ett par veckor sedan, och efter ominstallationen började jag få problem med ljudet. Ljudet fungerar som det ska på msn, och alla ljuden som finns i windows. Dock har jag problem med ljud i program som jag installerat såsom i spel, spotify, windows mediaplayer och winamp, det konstiga är att när jag startar datorn eller startar om datorn så funkar ljudet som det ska i program och spel men ljudet lägger av efter ett tag men windows-ljuden och ljuden i mesenger fungerar felfritt hela tiden. Jag har kollat inställningar i programen och i ljudkontrollen och allt verkar stå rätt till där. Vore tacksam för svar och hjälp :)
×
  • Skapa ny...