Hoppa till innehåll

zapp7up

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

zapp7up's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men när jag hoppar så gör jag bara illa mig!! Tack för svaret föresten!!!! :)
  2. Snälla svara!!!! Jag måste verkligen ha hjälp!! Please!!! :(
  3. Vid Gelato Beach när den stora larven ligger på ägget (episod 2 el. 3) hur ska man då göra för att få ner de stora fåglarna som går på speglarna? Svara fort! :huh:
  4. Nu kom jag ut därifrån, men Ron blev instängd. Nu är jag i ett rum där jag kunde ropa på Hedwig, vad ska jag göra?
  5. Nu har jag kommit förbi rummet med ljusstrålarna, i rummet efter det, hur ska jag göra då? Jag har fått ner ett stenblock, men det är ju bara Harry som kan klättra upp för repet! Hur ska jag göra? Svara fort!
  6. Nej, jag menar första gången man hittar rummet, när Fred och George visar en det och man ska histta sättet att öppna det. Man hittar kontakten och man går in i marodörkartans rum. Sedan så går man ut därifrån och då rasar golvet, då tryckaer man in tre kontakter med tassavtryck på, då öppnas det två stora portarna och en massa pixignomer kommer, då kastar man en trollformel på dem och de faller, man räddar Ron som en pixignom har tagit. Sedan så kommer jag inte längre, hur öppnar man väggen?
  7. Nästan i början när man kommer ut ur rummet med marodörkartan, i rummet där golvet rasar, hur ska man göra för att komma ut?? (Jag har tryckt in kontakterna!)
×
  • Skapa ny...