Hoppa till innehåll

rg_fuskare

Medlem
  • Antal innehåll

    722
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

rg_fuskare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Att bygga är något jag hälst vill undvika med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare. Tror jag hade klarat av det med lite hjälp från youtube. Är allt på den där datorn dåligt eller är det en specifik del som jag kan byta ut?
  2. Har du en länk till den kanske? Hittade den här sidan med, vad tycker ni om den här datorn?
  3. Mm, har ungefär 5000kr jag hade tämkt lägga ner på en ny dator. Jag är medveten om att det kan vara för lite för en speldator men jag hade tänkt kolla på blocket om jag kunde hitta en begagnad.
  4. rg_fuskare

    Köpa En Dator

    En vän till mig vill sälja sin dator och jag funderar på o köpa den. Vill bara kolla här och se ifall den är bra som spel dator. Asus P5N-E SLI Intel DualCore E2180 @ 3.0GHz 2Gb DDR2 XMS2-6400 800Mhz nVidia GeForce 8800GT 512MB 320GB HDD LiteOn DVD-RW Deta är informationen han gav mig.
  5. Board: ASUSTek Computer INC. NODUSM3 1.05 Bus Clock: 200 megahertz BIOS: Phoenix Technologies, LTD 5.04 12/15/2006 Jag använde Belarc Advisor och fick denna information om moderkortet. Nu är min fråga om följande delar skulle gå att implementera... Processor 1 Jag är ute efter något som funkar bra i dagsläget... en vän köpte denna processorn och han säger att all spel han spelar fungerar jätte bra. Processor 2 Om inte den första skulle vara nått bra så är detta alternativet då.. RAM Jag tänker köpa ett grafikkort också men jag har inte valt ut ett än.
  6. Inte så värst krävande spel, vet inte hur du klassificerar Dead Space och Homefront. Redan nu rullar Dead Space 2 rätt så bra men jag vill kunna spela den på bättre grafik. Var tvungen att ta ner den till lägsta alternativet för att den skulle kunna rulla mjukt.
  7. Nej den är HP, sökte lite snabbt på google bara... :P den kanske inte funkar på min dator då. Försöker ta reda på vad jag har för moderkort nu förresten, ni brukar be om det i trådar som den här. Funkar denna processorn bra tror du?
  8. Så det är dags att göra några uppdateringar nu när jag e inne i PC spel. Gjorde den här "Can you run it" testet och jag har några frågor. Min processor blev godkännd men dess hastighet fick underkännt. Min fråga är då, behöver jag byta till en helt ny processor eller finns det något jag kan köpa till för att öka hastigheten? Undrar om denna är nått bra Jag tänker köpa 2 GB RAM till datorn, undrar om denna är okej. Och sista frågan, hur viktigt är det att jag byter Video Card eller grafikkort som jag tror det innebär. Den fick underkännt men förstår inte exagt varför eftersom det är en av de rekommenderade. Tror jag byter den ändå eftersom vissa andra spel, som Crysis 2, kräver en bättre. Vilken skulle ni rekommendera att jag byter till? Hällst en billig...
  9. jag vet att dessa gäller när man ska skapa spreadsheets. Vet någon var de gäller annars. Läste i min bok att de gäller på webbplatser med men jag behöver en liten förklaring till hur man ser på hemsidan att dessa gäller.
  10. Har två stycken, Assassins Creed 2 och Prototype.
  11. Oj har glömt kolla in här i ett tag. Jag är hemma klockan tre imorgon (torsdag) jag pm'ar dig då.
  12. Visst, vilken grupp skulle det va? Vill testa ett team EDIT: Jag skicka ansökan till gruppen
×
  • Skapa ny...