Hoppa till innehåll

Quisties

Medlem
  • Antal innehåll

    524
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ironforge =)

Senaste profilbesökare

2214 profil visningar

Quisties's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Snälla.... Det är ett MMORPG, sluta bråka om vilken sida ni tillhör. Skärp er. Det är på låtsas.
  2. Quisties (Vad förväntade du dig? =P), 25+ Gnome Mage (Tailoring/Enchanting) + Några alts. Kör på Earthen Ring, älskar Rollspel (Yarr, me be an dang'us pirate n' this be me ship! =P) Skicka mig en /w eller ett brev om du säljer silke billigt... eller behöver hjälp eller liknande.
  3. Master of Puppets - Metallica
  4. Quisties

    Favoritämne?

    Mina favoritämnen är bild och engelska. Engelskan är för enkel..... Jag hatar matematik, och i vissa fall geografi.
  5. Opeth - Serenity Painted Death
  6. Studentliv är ett mycket bra spel, rekommenderas. Mycket nya möbler, kläder, osv. Det är definitivt värt pengarna.
  7. Självklart går det att ladda ner saker till The Sims 2, det finns redan flera trådar om det. En bra sida är Sims2Center. Ta en titt i de andra trådarna för fler sidor.
  8. Quisties

    Historia'!

    Och slog sig själv i huvudet...
  9. Jag vet inte riktigt om jag vill svara på det här, men visst, jag gör det för skojs skull. Drömkillen: Kaxig helt okej, men inte för mycket. Långt hår, brunt eller svart. Humor. Gillar Oddworld, Final Fantasy m.m Samma musikstil (Metal). Alternativ drömkille: Datanörd XD. Nördkvot minst 20.0. Svart, mörkblont eller brunt hår. Gillar Oddworld och Final Fantasy. Humor. Jag beskriver inga som går i min klass eller liknande. Varför skapades den här tråden egentligen? ;)
  10. Jag har ungefär samma problem. Jag kan inte heller få högre än VG+. Det kan vara så att det inte går att få högre betyg än VG+, eller så är det något helt annat. T.ex att du måste vara bästa vän med lärarna, känna många elever, ha pluggat samma ämne i flera terminer eller liknande.
  11. En funktion som verkligen behövs, är att inte behöva vara pojken. Jag är tjej, jag skulle gärna vilja spela som en tjej. Jag ber inte om mer än att man slipper den irriterande pojken. Visserligen är jag bara en "n00b" och har bara spelat spelet hos en kompis i 1-4 tim, men jag har fortfarande åsikter.
  12. Just nu: 1. Argh...Jag kan inte komma på någon.... 2. Cradle of Filth - Nymphetamine, Den är j*vligt bra men inte tillräckligt. 3. Within Temptation - Jane Doe (Unreleased version) 4. System of a Down - Mr Jack 5. A Perfect Circle - Passive
  13. Quisties

    Historia'!

    Inte fanns egentligen, det var...
  14. Det är simmens kondition. Mätaren är uppdelad i tre delar; Överst vältränad, i mitten "vanlig", och längst ner fet. De delas upp med svarta streck. Om det blåa kommer under strecket längst ner blir din sim fet, kommer det blåa över det övre strecket blir din sim vätränad. För att få det blåa att gå upp måste du träna på träningsmaskin, simma i en pool, träna framför m.m. Det effektivaste är träningsmaskin. Om din sim äter för mycket eller äter när den inte är hungrig så går det blåa ner. Undvik detta genom att låta din sim träna dagligen eller ofta.
×
  • Skapa ny...