Hoppa till innehåll

stewie

Medlem
  • Antal innehåll

    166
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

stewie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. bästa riktiga låt från reklam : release me, saab bästa inte riktiga låt från reklam: my toyota is fantastic :lol:
  2. stewie

    Fable

    Har du spelat Oblivion? mycket lika iallfall. Du springer omkring med en gubbe som hela tiden åldras, du börjar som barn, sedan tonåring, och sedan åldras du bara mer och mer. du gör quests och samlar pengar, experience (som du kan köpa nya trollformler, mer stryka och skicklighet i andra saker) och annat. du kan gifta dig med en kvinna och köpa hus som du kan bo i eller hyra ut för pengar om du vill, frun gör du inte så mycket med senare, förutom om man vill ...tja, kramas i sängen, för att uttrycka det mildt. sedan kan du köpa kläder, vapen, potions, presenter, fiskespön och spadar. du kan gå till en frisör och få håret klippt till lite olika frisyrer och även skägget. du kan oxå tatuera dig. så, det var lite info om spelet. vad kostar spelet nu? jag skulle betala max 350 kr för det. Bild på min gubbe (50 år :P )
  3. stewie

    Startsida

    nja, men om du har nya internet explorer med flikar så kan du ha två startsidor i samma fönster. Om du har det så går du in på alla sidor du vill ha som startsidor i olika flikar, sen trycker du på iconen med ett hus på, sedan på "lägg till eller ändra startsidaa..." och sen kryssar du i "lägg till den aktuella flikuppsättningen som din startsida" och se "OK" Klart!
  4. för mej är det likadant, fast det är spylocked eller trojan som kommer upp hela tiden och säger typ "warning! you have a virus!! alert!", den ändrar min startsida och lägger till ikoner på skrivbordet och det kommer upp pop-ups hela tiden och även ikoner som blinkar nere i högra hörnet där klockan är! hjälp! det funkade inte att ta bort cookies och spybot, kan man lita på det? :unsure:
  5. stewie

    Oblivion

    du ska åka till den där night-elven (blå typ med spetsiga öron och tuppkam-frisyr) i den staden där du först fick uppdraget och då blir han arg och tänker ta reda på varför the blackwood company alltid är bättre än the fighters guild så då ska man träffa night-elven bakom hans hus på natten och sen ska man träffa honom i någon annan stad och därifrån ska man ta sig med honom till en sån där vit ruin och leta igenom stället och tillslut så säger han att man ska gå till en annan likadan ruin och där finner du tillslut en kille du ska döda och sen har du slarat uppdraget
  6. stewie

    Oblivion

    vad är Deepscorn Hollow/Vile Lair ??
  7. det finns ett hur i anvil för 5000 fast där spökar det och alla möbler är sönder, fast då ska man med hjälp av killen man köpte det av ta bort alla spöken och hela huset fixas automatiskt till ett fint hus med hela möbler. en fråga: jag har laggt en massa dyra saker i en byrå i huset där och jag undrar om dom kommer att försvinna efter ett tag? för en gång la jag ett svärd i en låda i ett fighters guild hus och efter ara några dar så var det borta
  8. stewie

    Blu-ray

    va i new york för ett tag sen och i en affär så visade dom en film i b-r, det var exremt bra :P och så visade dom ju filmen på en typ 64 tums-skärm
  9. vampyr blev jag bara en gånga när jag hade sovit. Men är du säker på att du värkligen vill bli vampyr?? man kan inte va ute när det är sol för då dör man så om du ska in i någon affär måste du bryta dej in eller vara där precis när dom öppnar. det e ganska jobbigt. fast du får ju mer styrka och andra saker :student:
  10. stewie

    Oblivion

    tror inte det :P men jag började om istället och har kommit för bi det där så det är inga problem med det längre
  11. stewie

    Oblivion

    när man har räddat Martin vid den första (och enda?) oblivion-porten så ska man ju ta me honom till det dära öde stället där jeoffery (stavning) bor. där blir alla asarga på mej och anfaller mej (äver martin och jeoffery) hur jag än gör så fortsätter de att anfalla mej och dom e för många för att jag ska kunna döda de allihop :unsure: e det för att jag har stulit för mycket? (om en vakt haffar mej så e borgen 1700 :ph34r: )
  12. var ska man trycka närman tryckt på din länk?? den vill ju ha en massa betalt o grejer :(
  13. jag har lagt in en massa bilder i powerpoint och förstorat dom och sen har jag gjort "anpassad animering" på nästan alla bilder men när jag ska lägga in en bild efter det så förminskas alla bilder till ursprungsformat och det är väldigt svårt att förstora alla bilder igen till den exakta storleken. Hur ska jag göra för att lägga in en till bild utan att förminska de andra?? hoppas att ni förstog vad jag menade :P edit: ska det här ligga i "data" kanske? :blink:
  14. stewie

    Spelsidor

    www.armorgames.com :cool: www.newgrounds.com :lol: www.miniclip.com :P www.hamsterpaj.net :)
  15. älskar min, byggde den med hjälp av brorsan. låter nästan inget, stort fönster på sidan så man ser in (och lys-dioder där inne). typ det bästa av allt. fast chassit (stavning) är inte specielt snyggt :lol: :kung:
×
  • Skapa ny...