Hoppa till innehåll

earplug

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

earplug's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skitkass? Det är ju det riktiga Flash programmet bara att du får testa det en viss tid för att sedan överväga om du vill köpa det eller ej.
  2. earplug

    Photoshop 7.0

    Om ni tycker Photoshop är svårt kan man testa Paint 7.0 eller 8.0 Jag har Photoshop men brukar aldrig använda det, kör istället på Paint 7.0 vilket jag tycker är minst lika bra att göra bilder med. Testa!
  3. earplug

    sim city 3000

    Jag har haft samma problem. Man måste bygga rätt från början, acceptera dom flesta avtalen och bygg inte för mycket på en gång. Man måste få balans i ekonomin. Jag har ett tips till dig. Testa med att sänka allt på polis, brandkår m.m och höj skatterna till högsta (22%, eller 22) under ett år. Din stad kommer att gå ganska dåligt under ett tag, människor kommer flytta ut och husen blir tomma, men när du sen höjer polis och det där och sänker skatterna till exempel 4-5 så ska du se att du tjänat ihop en stor summa pengar coh att människorna flyttar tillbaka!
  4. Hoppas någon kan hjälpa mig. Min dator har varit lite halvknasig med nightfire, men nu har jag fått igång spelet. Jag kolla efter fusk och hitta att man skulle skapa en fil som heter "autoexec.cfg" och lägga den i mappen bond. Jag gjorde detta och startade upp spelet men det funkar inte att trycka upp consolen med knappen "§½" ändå. I filen "autoexec.cfg" skrev jag först sv_cheats 1 och under console 1, allt gjorde jag i wordpad och spara det som ett textdokument. Någon som stött på samma problem eller är det bara jag? Tacksam för svar!
×
  • Skapa ny...