Hoppa till innehåll

Shark

Medlem
  • Antal innehåll

    1369
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Gamás, Balaton B)

Shark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag tycker att det är dåligt att jag har fått två st varningar från min gammla konto här på fuska. Varför? Ja, det skulle jag gärna fråga den kära rara gammla #21 om. Eller Admin vid det här laget. Så kom med bra förklaringar!!
  2. Du måste ha kommit till San Fierro. Måste ha klarat bilskolan, då öppnar du några uppdrag vid garaget. Om du klarar första uppdraget där, då kan du börja importera och exportera bilar vid hamnen!
  3. Jag blev registrerad i Januari förra året, så jag har varit medlemm i ett och halvt år nu.. Men jag blev avstängd i Jan men fick komma tillbaka med ett annat namn bara..så jag tog tillbaka mitt gammla namn.. ;)
  4. Då har du nog gjort något fel..
  5. Kan man göra det att om man har en föremål, men redan har börjat använda den, kan man sälja den då?` Det hjag menar hos mig själv är att jag har min glittrande namneffekt. Kan jag sälja det då till nån fm pris här på fuska? :huh:
  6. Det spelar ändå ingen roll.>_> Man borde komma på nåt att stoppa det hela.
  7. Shark

    Bal

    Har inte haft det än. Ska ha det nästa år när jag går ut nian.
  8. Jar Jar Binks gör ju att Star Wars blir roligare. :D Men jag tycker att Heyden Christiensen gör en bra jobb, fattar inte vad du har emot honom. Han spelar bra i 2:an, men även i 3:an. Förresten är 2:an bättre än 1:an. :rambo:
  9. Jag vet,men hur skulle du förklara det då? :D <{POST_SNAPBACK}> Så dåligt var inte den låten, bara att den inte passade in att sjunga om USA´s stad, när många inte tycker om USA skärskilt mkt..
  10. Shark

    Ps3

    Om det värkligen ska kosta runt 4000 spänn, så är jag tveksam över om jag ska köpa det, om Xb 2 är billigare. Men om även Xb 2 är lika dyr, då måste jag nog vänta med köpandet.. :visslar: :unsure:
  11. Shark

    Msn Messenger

    Fixat. Men jag kan fortfarande inte fixa en låt i mitt namn. Men när jag vill hämta ett plugin program för att jag ska fixa det, så står det att alla kostar. Är det värkligen sant? Kostar plugin- program?? :blink: :huh:
  12. Dem har inte vart våldtagna tidigare, det var en helt vanlig skola.
  13. Shark

    Msn Messenger

    Ok, ska göra det. Men jag vill inte ladda ner MSN igen, utan bara byta språk.
  14. Tycker inte jag. De irriterande pop- upen är dem som bara är reklam, och bara kommer upp så där.
×
  • Skapa ny...