Hoppa till innehåll

zuper_tails

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

zuper_tails's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag såg inte pilen till höger när man handlar, ursäkta..
  2. de flesta fusk innehåller fruktträd Vart köper man fruktträd?
  3. behöver hjälp Det längsta jag har kommit är till några orcher. Spindlarna skadar nästan inget men är ASMÅNGA. Hjälp .PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  4. zuper_tails

    Fable!

    e de nån som tycker att jag liksom ska köpa det...? :huh: Jag funderar om jag ska ta det eller "Mario Mario Dance revolution"...(det släpps i oktober)
  5. MAKIN MAGIC!Det äger sönder!Man kan ju förvandla trädgårds tomtar till fulla snubbar! ps.Det är bäst!
  6. :huh: Hur dödar man hinkypunkar(kanske stavar fel)med herimone? :huh: :huh: Jag har :Reparo,glacius,flipendo och expilliramus. snälla hjälp!
  7. Vet någon vart man hittar Veemon i kicking forest? Alltså jag vet att man hittar han i träden men jag hittar bara agumon(tre st). Jag undrar vilken del i skogen han är i ! ps. jag har rätt så bra digimon.
  8. 1:leksaks bowser! 2:eld ringar! 3:bowser match ! 4:match mot Giga bowser! 5:??? Min fråga är följande:Är det en match till?! Hoppas ni fattar!!! B)
  9. jag har kommit till nightfare(jag tror den stavas så)och så är det så att först kommer några leksaksbowser,sen eldringar,sen en match mot Bowser och sen en match mot giga bower men är det allt(jag menar inte att det är enkelt)
  10. Var ska jag trycka efter det då? jag fattar inte så mycket, svara om ni vill Snaääla!SVARA! tack!
  11. Jag har två game boy(ett vanligt advance och ett sp),men det jag skulle vilja ha hjälp med är :när jag ska använda Mystery gift så funkar det inte ! Ska jag välja friend vs friend?eller friend vs wireless comunication? Svara snälla! Ps. det kan vara att det är två game boy men jag vet inte. :bah:
  12. Jag har det också :cool: ! det är jätte kul, jag har också en bit av "exodia". :rambo:
  13. Zelda Äger ju :cool: !varför röstar ingen på henne och shiek?
  14. När jag kittlade draken (när jag gjorde det ganska mycket)Kom det några draktårar.detta kaske inte hör till ämnet men ett litet tips kanske. :gitarr:
×
  • Skapa ny...