Hoppa till innehåll

Andy999

Medlem
  • Antal innehåll

    175
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Köping

Andy999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det behövs lite kunskap... -.-'
  2. Detta är ingen reklam forum gå inte off topic tack!.. =D
  3. Omg du tror att du är värsta 31337 ...
  4. Andy999

    Hacka

    Omg, tror inte att du bara kan göra genom sidan, du måste komma in i servern sedan boota den och sno SAM-Filen. Sedan cracka upp den och köra med anteckningar så står login & lösen.
  5. OMG!!! Altså det var ett exempel, dens ip nummer FFS!
  6. OMG >< No no no... Det står för "File Transfer Protocol" Tror jag.. =D
  7. Andy999

    En Ny Router

    Det kan ju vara att du måste mappa routern!..
  8. Hrm Hrm.. Det är ingen hemsida, man får utrymme altså lägga upp sina sidor, som blir Tex, http://710,145,0.45/Nisses-hemsida Sedan kan man skaffa en subdomän så att det bli Tex http://www.nisses-hemsida.2u.se Vi ska även instalera PHP, HTML finns redan, Asp kanske. Men man får lägga upp vad man vill, det kanske inte bara ska vara en hemsida, det kanske kan vara en, Zip fil, Film, Flash film, Spel Server... o.s.v Man skickar efter inloggning och lösen, sedan loggar man in med ett FTP program. (Om inte webbläsaren stödjer FTP.) Det finns osm sagt ingen länk till själva servern utan utrymme till hemsidor. Om ni vill ha mer info så skriv bara!...
  9. Jo det kanske det är. Men det inte helt reklam fritt. Dom smyger in med en url. Men upline är helt reklamfritt... Just nu har vi bara en server, men "Det kommer mera =D" Då plussar vi på med Gb..
  10. §1.2 - Reklam för personlig vinning. §1.4 - Direktreklam för andra sidor (inlägg som endast är reklam).
  11. Tro själv, asså banna puckot =@
  12. Jag ska lägga upp en server på 6 gig, sedan ska jag göra en hemsida och en hosta några spel servrar. Så jag undrar om någon vill vara med eller bara lägga upp sin egen Spel server som kommer att gå dygnet runt. jag kommer låta 2 stycken få 1,5 gb utrymme till egen hemsida, spel server eller något annat. Så säg bara till om ni vill hjälpa eller bara lägga upp.
  13. Andy999

    Gamemaker

    (OMG) Hela spelet. Men iaf så var det bara en demo "Men ska fortsätta" och brän.... Jag skulle heller inte förstå =P Sorry!..
  14. Andy999

    Hemsida

    Ladda ner hemsidor ?? =S =D
×
  • Skapa ny...