Hoppa till innehåll

Basse

Medlem
  • Antal innehåll

    199
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Basse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 1000kr det tror jag inte. Det är ju nästan bara skit spel. Tycker inte ni det?
  2. f*n vad rolig du var...... #/¤"&/¤("¤( :angry: :angry: :angry:
  3. jag har 12-13st N64 spel!
  4. Det har du f*n rätt i :lol:
  5. Jag hoppas att det stiger en del! :( :P
  6. När jag skulle se filmen så funkade det inte för mi häller först. Men jag laddade hem filmen i stället. Höger klicka och tryck på spara mål som. :) Du behöver också ett annat program istället för Windows Media Player. :blink: Ladda hem tex: VLC media player och det kan du ladda hem från tex DC++ eller www.download.com :unsure:
  7. Jag har nyss lagt ut 20st Snes spel: http://www.tradera.com/auction/aid_18923282 Var priset för dyrt eller för biligt?? :P Se mina övriga auktioner här: http://www.tradera.com/category/auctionlis...px?ftgnr=224443
  8. Jag har nyss lagt ut 14 st nes spel: http://www.tradera.com/auction/aid_18928152 För att se mina övriga auktioner klicka här: http://www.tradera.com/category/auctionlis...px?ftgnr=224443! vad tycker ni om priset? var det för lågt?
  9. Basse

    Jultidningar?

    BORING! sälja jultidningar och sån skit 'r ju för små barn VÄX UPP PLZ! :(
  10. Jag tänker köpa en PS 3 vet någon vad den kommer att kosta?? Typ 3000-4500 eller vad??? :blink:
  11. eee jag förstår inte vad du menar??? Du klarar dom bannor innan och bossen som är innan innan du kommer till en nu värd! :lol:
  12. Jag tycker också att du gjorde ett bra byte. Jag har ingen anning var ett tag sedan jag spelade det nu.
  13. hmm ganska dyrt tycker jag. Jag köpte ett Nintendo 64 med 11 spel för 500kr. Så du ska nog minska på priset Men, men det fins ju idoter till allt så du kanske kan få det såldt för det.
  14. eee vet du inte hur man tar flera??? Hahahahhahahahhahha det var nog det roligaste jag har hört på länge! Hur dum/trög får man vara på en skalla från 1 till 10???? Du får en Stjärna om du tar hundra (eller flera) pengar. (DOM GULA) eller gå till nästa Bowser bana och klar den så kommer du till nya bannor. LYCKA TILL LILL GUBBEN! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH :lol: :lol: NOOB!
  15. Nej det är olagligt att köpa Zelda i svergie. Vill du ha Zelda får du typp flyta till Norge eller Danmark. Klart man kan köpa zelda NOOB!
×
  • Skapa ny...