Hoppa till innehåll

Dashki

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dashki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. varför skriver du då i wii forum?
  2. Dashki

    Tangentbord?

    om inte jag minns fel så kunde man väl sätta in usb minne i sitt wii. eller?
  3. Dashki

    Vilket Spel

    testa. jag tror inte att någon vill köpa spelet bara för att kolla hur lång tid det tar och sedan säga det till dig. men nåt som borde vara långvarigt är nog typ det nya metroid eller super mario galaxy. förresten tycker jag att mario party är långvarigt. bara man har några kompisar(och självklart kontroller) att spela med.
  4. men seriöst. om du bara koncentrerar och lyssnar på vad dom säger i början så fattar du. jag menar t.o.m när jag var 9 år fattade jag och klara av spelet (när jag nyss fick det)!
  5. jag fattar inte att 16 åringar spelar pokémon spel som man gjorde när man typ va 8 men ok.... jag fattar....
  6. hej! jag har ett litet problem med wii shop kanalen. jag har anslutit mitt wii till internet via trådlöst nätverk och så har jag testat anslutningen och uppdaterat massa saker på mitt wii. så långt har det gått bra. men efter det när jag ska gå in på wii shop channel så står det att den anluter till shop kanalen. jag väntade typ i 3.5 timmar men den kom aldrig in ändå :blink: . jag har accepterat avtalet och allting men nu går det inte att komma in. snälla kan ingen hjälpa mig! vore tacksam att få svar rätt snart. plz! kan ingen hjälpa mig och fattar hur det funkar? :unsure: p.s har testat om det funkar å kolla vädret med forecast kanalen och det funkade
  7. du har la dom flesta bra spelen redan men om du har 2-3-4 st kontroller och om många personer brukar spela hoss dig så köp mario party 8. det ultimata party spelet:)
  8. jag har ingen aning om vad man ska göra genom att jag inte spelat spelet :P men jag har ett tips. gå in på http://guides.ign.com och kolla walkthroughs på wii (för det är la på nintendo wii?) där kanske du hittar spelet. där finns guider och sånt om hur du precis ska göra (om spelet är tillagt) det var det enda jag hade å säga. hoppas det går bra. p.s jag kollade nyss och såg att det fanns en guide dit :P ääh här får du länken till spelet http://guides.ign.com/guides/853822/ gå in på walkthroughs
  9. Dashki

    Wii

    jag har ett wii och jag har testat xbox 360 och vanligt xbox. kontrollerna är så sjukt mkt skönare på wii än på xbox så det är ju klart att du ska ha ett wii :P. vissa säger att grafiken är inte så bra men det är bara skitsnack! jag tycker att grafiken på zelda är grymt skön asså. (och förhoppningsvis på alla andra spel. har bara zelda och wii sports. fick wii nyligen :P)
  10. nej, det måste man inte. när han precis ska börja slå så ska du slå han på magen typ fyra gånger. efter det så rullar han ihop sig till en boll. då ska du trycka på A så kastar du iväg han (ha ryggen mot lavan) upprepa 3 gånger sen så har du klarat han och så får du båge
  11. dom 2 bästa spelen är fett ocarina of time och twilight princess. synd bara att det är spegelvänt på wii genom att han är högerhänt där :P han är ju vänsterhänt i vanliga fall. :student:. ´(har spelat det på gamecube)
  12. det kommer att kosta runt 2500-3000 kr jag kolla det i superplay
  13. Dashki

    Mu?

    vad är då mu? :huh:
  14. kunde man inte ha med"King Arthur"? :bah:
×
  • Skapa ny...