Hoppa till innehåll

flewix

Medlem
  • Antal innehåll

    86
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

flewix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. flewix

    Battlefield 2 Update

    Jag har laddat ner en bf2 uppdate som alla mina kompisar har,medans dem får version: 1.1.2965.797.0 Så får jag bara version: 1.1.2963.795.0 Asså jag fattar inte problemet,vrf får jag den versionen när mina komnpisar får en nyare ?
  2. flewix

    Battlefield 2

    Hej,efter att jag har installerat battlefield 2 så trycker jag på den ( dubbelklickar på bf2 icon ) då laddar datorn men säger sedan att jag skall sätta in rätt cd i skrivaren jag menar,vad tusan:S ???den kände juh skivan under installationen :S Var ligger felet ?
  3. Hej,jag vet inte vad det här heter eller vad det är.När jag var hemma hos en kompis så var inte hans pappa hemma,han satt på en annan dator ( inte hemma ) Men på något sätt så var han inne/kunde styra min kompis dator.....nästan som om han skulle sutit hemma på min kompis dator ( han kunde starta program,gå in på internet,styra musen osv ) Min fråga:Vet någon av er vad det här programet heter eller hur man nu gör om det inte är ett program ?
  4. Alltså kan man sufra på nätet på PSP:n ? Kan man surfa på nätet långt ifrån den angivna IP-adressen när man skapar en internet anslutning,hur gör man för att göra det?Jag fattar inte :S
  5. Vart går jag in för att avinstallera drivrutinerna?
  6. Provade,funkade ej...vad e problemet och hur löser jag det ;'( ?
  7. säker på det? Om jag tar ut och tar in det,skulle det funka tro?
  8. Asså jag fattar inte vad problemet är....jag lirar wow ( world of warcraft ) fast när jag varit inne i ca 5 min så börjar alla saker att "töjas ut" och man kan typ inte se någnting ! Kan någon säga vad problemet är? WoW_2007_01_24_16_49_50_73.bmp <----Bild
  9. Asså jag fattar inte vad problemet är....jag lirar wow ( world of warcraft ) fast när jag varit inne i ca 5 min så börjar alla saker att "töjas ut" och man kan typ inte se någnting ! Kan någon säga vad problemet är?
  10. Asså jag fattar inte vad problemet är....jag lirar wow ( world of warcraft ) fast när jag varit inne i ca 5 min så börjar alla saker att "töjas ut" och man kan typ inte se någnting ! Kan någon säga vad problemet är?
  11. Om jag laddar en maul ( Warcraft 3 map )tillexempel,vart går jag in för att ändra "starting money" i world Editor?
  12. jaa,jag menar ju det,det kan inte vara wow eftersom det tar ca 5 GB ( ca 6 som du sa ) så vad är det för fel på datan? Fattar inte,30 GB e ju helt försvunnet!
  13. Hej,jag har installerat många spel,öppnat rar-filer/mappar o sådant,men det är ett fel! Min hårddisk är på 37 GB och jag har BARA wow installerat,det tar ca 5 GB...men...jag har bara 2!JAAA,2! GB kvar,helt sjukt--->är som att bara 30 GB har försvunnit,vad skall jag göra!?
  14. Jag vet inte om det här har någonting med WoW att göra men jag tycker att det e lite skumt så snälla hjälp mig! Jag blir disconnected var enda 20:de minut! Vad är felet :unsure: ?
  15. Nope jag har på 60.. i spelet alltså
×
  • Skapa ny...