Hoppa till innehåll

Heaz

Medlem
  • Antal innehåll

    1255
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Heaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Måste nog hålla med, Human Rogues har ett STORT övertag i PvP tack vare sin racial, så jag skulle ha kört på Human.
  2. Det som hjälpte för mig på min gamla dator, var att låta den ta sin lilla tid. Starta den gå, gå o drick kaffe. Sen när du kommer tillbaka, har den stått tillräckligt länge på Login-skämen och blivit varm i byxorna. Då är det bara att logga in, gå AFK igen, sen komma tillbaka en 5-10 minuter senare så den får starta upp allt i lugn och ro. Fungerade för mig.
  3. Heaz

    Naxx

    Till AddeB: Antar att du inte vet hur man gör Patch. Man måste ligga på snitt 3k (Med raid buffs i 25 man är det pinsamt att inte göra det). För man måste ta ner honom innan hans Enrage, som ligger på 5 min. När han går enrage, får han 1000% Mer AP och Attack Speed. Garanterad 1Hit på MT'n. Ligger själv på 4,5-6k DPS i 25 man på min Mage.
  4. Har själv 2 st Undead Males, Mage och Warrior, i level 80, därför röstar jag på Undead.
  5. Heaz

    Slave Hack

    Jag spelar Slave Hack, och jag har lagt till dig på MSN.
  6. Heaz

    Mars Lives

    Som rubriken lyder, vad händemed spelet i MSN Gaming Zone, Mars Lives? Kommer ihåg att jag spelade detta mycket för 2-3 år sen, men vart tog det vägen sen? Någon som vet? :huh: ;)
  7. Auctioneer. Sök på Curse ;)
  8. Men, du måste ändå ha TBC aktiverat på ditt acc.. Om du inte har det kan du inte ens logga in. Så var det förut iallafall, men vet inte om dom ändrat det.
  9. Sant Garone. Men Grund Speccen för Paladins är ju 50/11/0 för PvE, och 44/17/0 för PvP.
  10. Håller med Boffa. Retri suger faktiskt ganska hårt, om man inte har Full s3, dom är inte så roliga att möta. Men, vill du heala så ska du vara Holy, men bered dig på att bli ganska hårt sönderslagen i PvP, men att leda Healing Meters i PvE. Spelar Paladin själv, skicka bara ett PM om du har frågor. :)
  11. Personligen älskar jag det spelet och jag tycker absolut att det är värt att köpa. Men smaken är som baken...
  12. Som sagt, sen hamnar den i din väska, gå till din musikmasking, tryck på det stora pluset (+) och så lägger du in den där. Peace.
  13. Vill bara påpeka att den heter King Banglalash. Vad jag vet så finns det bara en Tiger man ska döda i Tiger Mastery, och det är King Banglalash. Och den har jag. Man dödar Sin'Dall, i sista delen av Tiger Mastery, som sagt. Bangalash kommer först senare.
  14. Ni måste respektera att blizzard tar den tid dom behöver, ni behöver inte lacka för det.
×
  • Skapa ny...