Hoppa till innehåll

Unfairwish

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Unfairwish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag har spelat de där för jätte länge sedan just vid det stället c(: Jag kan inte garantera dig nått, men hänger de inget i taket ovanför eldarna som man ska trolla ner så de täpper till? kramsu
  2. Hallu! :unsure: Nån mer med spelet Narnia? Skriv då! De e så att jag har då spelet Narnia, jag har kommit en bit inpå de men jag har fastnat på banan man ska ta sig till bävernshus. Jag fattar inte hur man ska ta sig förbi vattenkvarnen och de stora isblocken, nån mer med spelet som skulle kunna hjälpa mig? Jag har testat allt, skjutit pilar med Susan, testat panflöjten, lejonsprång och ALLT! Nått jag har missat? Det känns tråkigt att använda koder nu i början... De skulle va jätte bra om ni helst mejlade mig om svar men de går bra här i inlägget oxå ^^ Mejl: [email protected] :blink: Kram Isu
  3. Snälla hjälp mig nån som har Narnia spelet! På banan man ska till bävernshus så har jag fastnat vid vattenkvarnen, hur ska man göra för att komma ner där? Hur slår man sönder isblocken? De går inte hur jag än försöker! Kramsu Isu :unsure:
  4. Titel skärm e samma sak som Title Screen, du vet där det oftast står "press start" åh, åkej, så de är ibörjan? och man ska trycka snabbt? tack så mkt=)
  5. Heej! På ett fusk för spelet ecco står det att man ska göra dom där "korderna" på titelskärmen....vart är det? är de när man pausar eller när man väljer språk..?jag hittar inte! tacksam för hjälp :unsure: mejla mej gärna på [email protected] oxå om du har spelet o diskutera med mej ;) kram isu :evil:
×
  • Skapa ny...