Hoppa till innehåll

Tuttan74

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Tuttan74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag hittade några på http://thesims2.ea.com iallafall.....
  2. tryck ctrl shift c o skriv in: boolProp testingCheatsEnabled true funkar för mig iallafall....om jag skriver de när jag är i kvarteret.
  3. De va ju konstigt! Jag har hur mycket saker som helst o allt funkar! Jag har även Nattliv nu....bara man har aktivera eget innehåll i bockad så funkar de hur bra som helst!
  4. Jag har hämtat Nattliv! O de va definitivt värt at ha! Jag är helnöjd!! :D
  5. Jag har hämtat jättemånga saker från thesimsresource, o de har funkat i spelet, bara man kopierar filerna till mappen downloads i mina dokument/EA Games/The sims 2. Men nu har de som har den sidan låst de flesta av nerladdningarna, trist. Gå in på denna länken istället om ni vill hitta sidor som har studentliv kompatibla objekt och andra saker. http://www.thesimsurfer.com/UniversityCompatible.htm :cool:
  6. Här har du en länk som är väldigt användbar. Kolla runt lite där. http://www.thesimsurfer.com/UniversityCompatible.htm
  7. Hade jag varit som dig hade jag installerat om det. Och kolla så din dator har de systemkrav spelet kräver.
  8. Jag har studentliv och jag har provat med . o ,!! Så??? Vad är det då för fel???
  9. Jag försöker använda mig av fusket boolProp allow45degreeAngelOfRotation true Men det funkar inte för mig! Någon som vet varför? Vad gör man för att få möblerna att ställa sig med 45 graders vinkel?
  10. Jag vet inte riktigt hur man gör men de finns hus du kan ladda ner på EA som har källare. Ladda ner och kolla hur de e uppbyggt, kanske e ett tips??
  11. Har din dator de systemkrav som spelet kräver??
  12. I mappen: Mina Dokument/EA Games/The Sims 2/ Downloads
  13. Hrm....de problemet hade jag oxå, fast de va med någon som stod o spelade saxofon eller va de e....kommer inte ihåg va jag gjorde för att komma åt problemet, men jag vet att ´jag fick avsluta spelet utan att spara då ju o sen spela om....sorry att jag inte kunde hjälpa dig bättre. Men prova annars o säkerhetskopiera mapparna o sen installera om spelet???
  14. Hrm...är det verkligen till The Sims 2??? Finns ett magic till Sims men har inte hört att de finns till 2:an.
×
  • Skapa ny...