Hoppa till innehåll

-=ARAGORNO=-

Medlem
  • Antal innehåll

    109
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    KRISTINEHAMN

-=ARAGORNO=-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad första bottle´? fattar inge ting?
  2. Jag heter Ankan200 kolla in i mitt rum jag ahr en mocka får hc tärning nästa gång
  3. O vad coolt nya teles! vad är den världe fulaste möbel du har min är mockan
  4. hur får man kamera ut från artomnomy hur får man det säg adressen
  5. Oj jag mena 6 gången Ok hack progrm man bli banad deräkt ller för min kommpis har nått sånt der han har haft det i flera månader nu!
  6. Ok jag har sett några som springer runt med kamera i handen och morot och sånt väldigt konstigt! Obs vad får man fjärde gångn när man är hc ?
  7. Hon som liger i sin säng som inte vill bli störd?
  8. Ok! men jag såg dig i mitt rum du gick ut prisis vart är du? Kan Man fuska på habo entligen vill få reda på det.? vill inte fusak men fins det fusk?
  9. Tjenna Kanarott det var länge sen dig har jag känt läng både på habbo och fuska.se forumet Jo du jag är hc får hc tärning näst gpng vad gött :D
  10. Tjenna! jag tror jag har sett dig alla säger at du är så shysst på habbo! Jag är in på habbo nu medans jag är på det här foruumet
  11. -=ARAGORNO=-

    Avaterer

    Gud vad s´nygga alla har jag kan inte göra bilder är det på photshop ni gör eller Bara om jag kunde!
  12. -=ARAGORNO=-

    ÷habbohotel÷

    hej jag heter ankan200 på habbohotel jag undrar om ni har habbo vi kan discutera lite hur det en stavas Vad heter ni? OBS dom som fuskar på habbo kan dra!
  13. Ok jag ska försöka med det det var en bra förklaring! ;) Tack!.Men den der flickan vad menar du med det?
  14. <_< Hej på Zelda Windwaker har jag fastnat på ett ställe som heter a jag vet inte riktigt vad det heter så jag beskriver det lite. Det ställe jag sitter fast i är du vet när man är på första ön då åker man ju med ett pirat skepp men inan ser man en örn inte den fågeln som tar Links lilla syster *vem det en är* det är den örnen som jag pratar med när jag ska ocha i pirat skeppet sen när jag kommer till drak örn jag tror det heter så då träffar jag har igen då säger han *Link är det du?* Om vi hoppar ööver lite nu så menar jag när ma har prtat färdigt med örnarna som jag kallar sen då går man ut då blåser det a.s.s mycket och det är sten över alt O.B.S kom på Att de tär den ön man ska ta upp bomber och spränga på stenarna så man kan komma fram de ön är det. I alla fall då kommer jag ut då blåser det mycket och alla säger att man ska sjunga Ska man det bron är ju sönder och sånt hur kommer man vidare det det jag vill få reda på. Hej då. ;)
×
  • Skapa ny...