Hoppa till innehåll

admin

Admin
 • Antal innehåll

  4984
 • Blev medlem

 • Dagar vunna

  70

admin vann senast dagen på 11 Augusti

admin hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

281 Strålande

4 Följare

Om admin

 • Rank
  Bossen

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Kontaktmetoder

 • Instagram
  test

Senaste profilbesökare

109427 profil visningar
 1. Tack ska ni ha! Och tack själva för allt ni bidragit med till forumet Utan er hade forumet inte blivit vad det varit och är.
 2. Prova att logga ut och in, brukar kunna fungera.
 3. Hej, nu har jag inte sett den reklamen själv så vet inte vilken du menar. Men vanligtvis finns det ett kryss i hörnet av annonsen, det kan man då trycka på och välja "sluta visa annonsen".
 4. admin

  Nystart??

  Låter som den inte har något operativsystem. Enklast är väl att fixa en installations USB-pinne med Windows 10. Då borde det räcka med att koppla in den, starta datorn och börja installera Windows 10.
 5. God jul på er alla! Själv önskar jag bara mig en fröjdefull jul
 6. Uppdaterat den nu. Numera så tillåter vi inte redigeringar av gamla inlägg eftersom det missbrukats för smygreklam.
 7. Då är Singles day snart här och de som kör Singles week har redan börjat Har ni gjort några bra fynd eller hittat inom mobiler? En bra sammanställning finns på: https://billigaste-fastpris.se/singles-day Men fyll gärna på med det som saknas.
 8. Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra. I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är dat
 9. Behöver någon låna så är det lika bra att göra det genom den så får Fuska lite pengar. Saken är den att Fuska kostar en hel del att driva, så pengarna måste in någon väg och reklamen betalar i princip inget sedan Corona började. Men den ligger där lite på test, ger det inget så blir att testa något nytt koncept.
 10. Hmm intressant tråd. Mer relevant är väl att Playstation 5 lanseras om 2 veckor typ, den 12:e November 2020 dvs!
 11. De syns nu bara av en själv och Admins
 12. Grattis! Om någon skapar en ny klubb och kallar den för Tha IMBAZ så borde det gå att migrera över ämnena med lite jobb. Klubbar är nämligen inte längre "vanliga" forum som innan utan en form av hybrid. Sedan kommer dock alla medlemmar få gå med i den igen, det är inget som går att flytta över.
 13. Hittade buggen! Tack för felsökningen
 14. Testa att se om du kan tvinga webbläsaren att ladda om sidan alternativt tömma cache. Hade själv samma problem i natt innan jag rensade webbläsaren på cache.
 15. Nu är även nästa sommar över och hjulen är spårlöst borta
×
 • Skapa ny...