Hoppa till innehåll

admin

Admin
 • Antal innehåll

  4978
 • Blev medlem

 • Dagar vunna

  66

admin vann senast dagen på 3 November

admin hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

276 Strålande

4 Följare

Om admin

 • Rank
  Bossen

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Kontaktmetoder

 • Instagram
  test

Senaste profilbesökare

108286 profil visningar
 1. Då är Singles day snart här och de som kör Singles week har redan börjat Har ni gjort några bra fynd eller hittat inom mobiler? En bra sammanställning finns på: https://billigaste-fastpris.se/singles-day Men fyll gärna på med det som saknas.
 2. Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra. I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är dat
 3. Behöver någon låna så är det lika bra att göra det genom den så får Fuska lite pengar. Saken är den att Fuska kostar en hel del att driva, så pengarna måste in någon väg och reklamen betalar i princip inget sedan Corona började. Men den ligger där lite på test, ger det inget så blir att testa något nytt koncept.
 4. Hmm intressant tråd. Mer relevant är väl att Playstation 5 lanseras om 2 veckor typ, den 12:e November 2020 dvs!
 5. De syns nu bara av en själv och Admins
 6. Grattis! Om någon skapar en ny klubb och kallar den för Tha IMBAZ så borde det gå att migrera över ämnena med lite jobb. Klubbar är nämligen inte längre "vanliga" forum som innan utan en form av hybrid. Sedan kommer dock alla medlemmar få gå med i den igen, det är inget som går att flytta över.
 7. Hittade buggen! Tack för felsökningen
 8. Testa att se om du kan tvinga webbläsaren att ladda om sidan alternativt tömma cache. Hade själv samma problem i natt innan jag rensade webbläsaren på cache.
 9. Nu är även nästa sommar över och hjulen är spårlöst borta
 10. Efter ganska många år så är det dags för lite nytt! Själva Fuska har fått en mindre omgörning när designen har förfinats och onödiga funktioner med liten användning har tagits bort. När det kommer till forumet så har vi uppdaterat rejält och numera har forumet dels ny och fräsch design men även en del nygammal funktionalitet. Bland annat så återkommer Klubbar som funnits för många år sedan. Skillnaden är att numera så är de helt gratis FuskaMedaljer som har varit uppskattade blir numera istället troféer och hittas på Topplistan. För att klättra i den listan så gäller det
 11. Hmm lurigt, tanken är att Fuska ska få en update till slutet av nästa månad. Så förhoppningsvis blir det åtgärdat då :) Några buggfixar eller felsökning kommer därmed inte göras på gamla "Fuska".
 12. God jul och gott nytt år!
 13. Som det ser ut nu så blir det en låååååång sommar =)
 14. Ja, jag har funderat lite i tankarna att göra forumet till att man endast kan läsa inläggen och istället satsa på en enklare form av diskussioner direkt under spelen, likt de kommentarer som fanns för riktigt många år sedan. Som det ser ut nu så är många inne och läser faktiskt, men knappt någon registrerar sig och skriver. Det är en intressant diskussion iaf och jag tar gärna in feedback. Ingen brådska just nu, men på sikt när det finns tid för en update av Fuska då lär något ev hända :)
 15. Här kan man hitta erbjudanden på mobiler: https://billigaste-fastpris.se/mobilerbjudanden
×
 • Skapa ny...