Hoppa till innehåll

admin

Admin
 • Antal innehåll

  4990
 • Blev medlem

 • Dagar vunna

  75

admin vann senast dagen på 6 November 2023

admin hade det mest gillade innehållet!

4 Följare

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Kontaktmetoder

 • Instagram
  test

Senaste profilbesökare

111749 profil visningar

admin's Achievements

 1. God jul på er alla och gott nytt år! @TheMoose skicka ett mejl på https://fuska.se/forum/contact/ så kan jag kika på det.
 2. God jul på er alla Och gott nytt år!
 3. Frågesporterna är på väg bort, även resterande tjänster på vanliga Fuska.se där inloggning krävs kommer att försvinna för att göra sidan enklare att underhålla. Vissa funktioner kommer försvinna helt, andra kommer få kravet på inloggning borttaget. Finns ingen direkt tidsplan just nu när det kommer ske, men det är planen.
 4. Det är liknande de ranker som fanns förr i tiden, genom att vara aktiv i forumet t.ex. posta inlägg, få likes, få följare med mera så får man poäng. Finns 14 nivåer totalt och alla börjar från "noll".
 5. Fixat Själv önskar jag mig att Covid-19 försvinner så man kan börja leva som vanligt och resa igen.
 6. Tack ska ni ha! Och tack själva för allt ni bidragit med till forumet Utan er hade forumet inte blivit vad det varit och är.
 7. Prova att logga ut och in, brukar kunna fungera.
 8. Hej, nu har jag inte sett den reklamen själv så vet inte vilken du menar. Men vanligtvis finns det ett kryss i hörnet av annonsen, det kan man då trycka på och välja "sluta visa annonsen".
 9. admin

  Nystart??

  Låter som den inte har något operativsystem. Enklast är väl att fixa en installations USB-pinne med Windows 10. Då borde det räcka med att koppla in den, starta datorn och börja installera Windows 10.
 10. God jul på er alla! Själv önskar jag bara mig en fröjdefull jul
 11. Uppdaterat den nu. Numera så tillåter vi inte redigeringar av gamla inlägg eftersom det missbrukats för smygreklam.
 12. Då är Singles day snart här och de som kör Singles week har redan börjat Har ni gjort några bra fynd eller hittat inom mobiler? En bra sammanställning finns på: https://billigaste-fastpris.se/singles-day Men fyll gärna på med det som saknas.
 13. Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra. I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är databasen med främst inlägg + fusk som ligger på över 4 GB och därför kräver ganska mycket hårdvara för att fungera snabbt. Utöver servern så tillkommer licenskostnader för bland annat forumet som betalas löpande så slår man ihop det så är det en del kostnader för Fuska trots allt. Men målsättningen hur som helst är att Fuska ska vara gratis och att reklamen skall betala drift, underhåll och ev. utvecklingskostnader. Nu när reklamen betalar dåligt så testar jag lite olika ideér så får vi se var det slutar.
 14. Behöver någon låna så är det lika bra att göra det genom den så får Fuska lite pengar. Saken är den att Fuska kostar en hel del att driva, så pengarna måste in någon väg och reklamen betalar i princip inget sedan Corona började. Men den ligger där lite på test, ger det inget så blir att testa något nytt koncept.
 15. Hmm intressant tråd. Mer relevant är väl att Playstation 5 lanseras om 2 veckor typ, den 12:e November 2020 dvs!
×
 • Skapa ny...