Hoppa till innehåll

sir axel

Medlem
  • Antal innehåll

    64
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Kokiri Forest

sir axel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Då gör väl jag det :P Stå där och titta mellan dom två stenarna som han sa. När solen går upp, skjut en pil på den... då faller någonting ner på ön, simma och hämta det! :student:
  2. Alla snackar ju om att det spelet skulle komma till N R så jag blev lite orolig :P Men nu vet man ju (sen ett tag tebax) att det kommer att komma till GC längtar j*vligt mkt efter det spelet :blink: Babian, det du säger kan mkt väl vara möjligt. Världen som han kommer till i TP när han blir varg e ju som en motsvarighet till mörkervärlden i Lttp...
  3. Jag syftar på en annan grotta...
  4. Jo, jag har det nu, och spelet var skitorligt i början, men jag tröttnade lite efter ett tag. Nu måste jag vänta ett tag med att spela det igen för att det ska bli roligt igen.
  5. Ledsen för det jag sagt. Var väldigt grinig dom gångerna jag klagade på din grammatik. (fråga inte varför jag var grinig, det är väldigt personligt)
  6. Har du huvudvärk den här gångebn också? :rolleyes: Jag förstod vad du menade, men om man inte skull förstå så skulle det vara på grund av din stavning. Fattar du nu?
  7. Är verkligen Mario Smash Football så roligt osm det verkar? Ni som spelat det, tycker ni att jag ska skaffa det?
  8. Ska inte TloZ: TP komma nu på jullovet?
  9. Tack så mkt. Kan den vara vid den uttorkade oasen som man ska fylla?
  10. Var och hur får man Nayrus (<---stavning?)love?
  11. Har ofta utövat dom där "tennis-striderna". I Link to the Past, Wind Waker och såklart i Ocarina of Time.
  12. Ja, men som sagt så är det e vana som fårn min sida är väldigt svår att bli av med.
  13. När jag slogs mot Twinrova i måndags, så fick jag lite "problem" med dom. Problemet var att när jag skulle spegla is eller eld så stod jag för långt bak och blev bränd/frusen av det som hamnade på golvet. Så jag hade L-fokusering (det är L-fokusering och inte Z-fokusering på gamecube versionen) och speglade tillbaka attackerna. Det ledde till att jag bara träffade när den ena häxan flög framför den andra. Jag förstod sedan att jag hade stått för långt bak när jag speglade. Men det förstod jag inte förrän dom hade gjort Double Dynamite Attack.
×
  • Skapa ny...