Hoppa till innehåll

Lander

Medlem
  • Antal innehåll

    3226
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Lander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Andra terminen på elektroteknik. Universitetet.
  2. Inte direkt pga det, men man blir automatiskt klassad som SDare (och således rasistanklagad) om man kritiserar dagens invandringspolitik som endast kommer leda till lönedumpning på sikt. Vilket i sig är felaktigt då om det nu var 56-57-58-59% (minns inte riktigt) av befolkningen som tyckte att SD hade bäst flyktingpolitik. Så långt ifrån alla som är för en förändring är SDare. ..och istället för att diskutera sakligt börjar motståndaren med det vanliga att man är rasist pga div. SD-grejer trots att man hela tiden påpekar att man inte sympatiserar med SD.
  3. Själva problemet med deras agerande är att ordet "rasist" normaliseras än mer. Det används ju redan nu i princip hela tiden mot motståndare (de som är kritiska mot Sveriges nuvarande invandringspolitik) och inte blir det bättre då man agerar så här löjligt. Ordet börjar således tappa sin egentliga mening då det överanvänds så pass mycket. Man borde också ta bort scackbrädet i filmscenen, det kan leda till ett svartvitt tänkande :rolleyes: Man bör också ta bort vita skrivpapper för det kan leda till ett svartvitt tänkande. Oj! jag är visst tvåa på bollen, det har man redan föreslagit förut :rolleyes: http://nation.foxnews.com/diversity/2011/0...students-racist grejen är att fortsätter man överanvända ordet så här mycket så kommer folk tycka att det inte är någon fel med att vara rasist i slutändan.
  4. Disney kanske bara vill att vita ska få synas i deras program? Därför de tar bort alla andra folk. Det är väl ändå rasism? @Whore: Jag har svårt att se ironin i det du skrev, försöker du normalisera våldtäkter genom att skämta bort det? Om debatten sjunker lågt och är onödig är det väl bara att komma med sakliga argument och köra över motståndaren istället för att förlöjliga?
  5. Nice, ska bli intressant att se det.
  6. Jo, precis. Så kallade "missnöjesröster" som grundar sig i att det finns ett problem folk ser i dagens samhälle. Vad ser du för lösning på dessa problem då? SD verkar iaf se ett problem med dagens höga invandring, medan de andra inte gör det. Jag skulle inte bara säga i SD utan hela riksdagen. Visst, det finns de som är mindre idiotiska, men dessa är få :D Jämför man dagens politiker med de från 70/80-talet så märker man att de som sitter i riksdagen nu glöder mycket mindre för deras sak och för att förändra. De verkar se det mer som ett högavlönat yrke.
  7. Inte riktigt så, det finns väldigt många Svenskar idag som har en negativ syn på dagens invandringspolitik. Fast steget från att vara negativ till att bli SDare är väldigt stort. Steget minskas något då partierna inte håller sig till "ideologisk renhet" utan drar sig mer åt mitten, förnyar deras retorik och prioriteringar väldigt ofta*. Medan SDarna är väldigt tydliga med vad de vill. folk vill ha politiker som står för sin åsikt och inte politiker som velar fram och tillbaka. * Syns mest inom Centern och Moderaterna. Så länge Jimmie finns kvar kommer partiet ha kvar sina kärnväljare. Skulle partiet gå under finns ändå åsikterna kvar, vad som är viktigt för motståndarna att tänka på är att inte bry sig så mycket om individer inom SD (vilket brukar prägla debatten på nätet) och deras förflutna utan att krossa deras argument. En debatt mellan SDare och en meningsmotståndare brukar se ut som så att SDaren måste försvara sig mot halmdockor och att meningsmotståndaren använder argument likt med att SD är rasister för att xxx xson i xx sa så och så. Ganska löjligt egentligen, man kommer ingenstans på det viset. Bättre att krossa argumenten. Hoppas min poäng i slutet gick fram, är väldigt trött nu och kan inte riktigt formulera mig till 100%.
  8. Jag tror det är för att en växande skara människor är less på de rödgröna och alliansen*. Man får inte heller glömma att Jimmie, om jag får säga det själv är Sveriges idag skickligaste politiker. Han är som klippt och skuren för jobbet, ponera att han hade företrätt Moderaterna eller Socialdemokraterna, då hade de fått egen majoritet helt klart. Övriga riksdagspartier hade skadats kraftigt av en sådan skandal, men steget från andra partier -> SD är betydligt större än något annat steg och väldigt få av dem låter sig sedan påverkas av vad de kallar "gammelmedia". * bl.a har ca 60000 röster från moderaterna och 50000 från sossarna gått till SD. mitt svar var angående SDs ökning de senaste månaderna i allmänhet. Vad gäller denna händelse och sedan den kraftiga ökningen, så är det svårt att sätta fingret på HUR :P
  9. 13-årsgräns för straff är inte något extremt eller unikt. I dagens läge, jämfört med övriga EU-länder är Sverige över snittet med våran gräns på 15 år. I Skottland t.ex är straffåldern 8 år, på Malta 9 år, i övriga Storbritannien och Frankrike 10 år. Dock ställer jag mig tveksam till förslaget.
  10. SD fick trots krigsrubriker i media nytt rekord i den senaste opinionsundersökningen som är gjord efter händelsen uppdagades, partiet hamnade på 12.3%. http://www.dagensopinion.se/fortsatt-opinionsras-kd
  11. Gillar att det står "numera riksbekanta höstnatten" då händelsen ägde rum på sommaren :P Jag tycker själv det är konstigt att expressen vägrar lägga upp hela videon.. och bara visar några delar från den.
  12. Haha, SD gjorde ju nu i princip vad Anna Sjödin (dåvarande SSU-ledare) gjorde för 6 år sedan :D Förutom att hon blev fälld för att ha sagt rasistiska tillmälen, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd mot polisen. Förmodligen har expressen haft den här filmen i deras ägo ett tag och valt att visa den nu vid tillfället då SD legat på rekordsiffror i opinionen (över 11%).
  13. 6 st ? kollade på mobilen nyss och räknade det i huvudet nu på bussen.. Om vi har 4 studenter i lgh 1 behöver vi 3 + 3 i de andra eller 4 + 2 eller 2 + 4. 3 i lgh 1 -> 4+3 eller 3+4 2 i lgh 1 -> 4+4. låter för simpelt, men då ingen svarat så gissar jag på att mitt svar är helt åt skogen :P fast mezox sa att det inte krävde någon mattekunskap alls. Så det är kanske rätt :P Ett program borde inte vara så svårt att skriva va? Kan försöka då jag har tillgång till dator..
  14. Glömde själv att gratulera till ett riktigt bra resultat! Grattis, bra jobbat! :D Minns att jag frågade en gång förut, men jag gör det nu igen. Har du några planer på vad du tänker läsa vidare till? om du möjligtvis inte redan studerar och bara gjorde provet för skojs skull :)
  15. Du gjorde det rätt att skriva provet efter gymnasiet, de som skriver så bra under sin gymnasietid brukar tappa all studiemotivation :P
×
  • Skapa ny...