Hoppa till innehåll

devil700

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ldingö Näset

devil700's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har någon nåt tips om hur man klarar uppdraget som torn ger en som e att man ska skjuta ner 5 hellcatcruiser. kan nån hjälpa mig med det?!
  2. Men för bövelen han vinner inte nåt på det där! mina svar: 1. Squirtbottle får du i goldenrod city. Klara gymet och sen snacka med gym ledaren (annars kommer hon inte ge dig nålen) Sen så ska du gå upp in i gränden ovanför och rakt fram till sista huset. där inne finns en massa blommor och 2 tjejer prata med den röda tjejen. Hon ger dig squirtbottle. 2. Surf får du staden efter goldenrod. Över pokemon centret så finns det en byggnad med massa tjejer på en scen. Klara alla dom. Sen ska du snacka med en kille i kostym som finns i samma byggnad. Han ger dig surf. Strenght och fly kommer jag inte ihåg hur jag fick dom men jag har dom. 3. Efter näst sista gyymmet ska man möta team rocket i radio tower och under den perioden kommer du få en nyckel till den dörren för att kunna klara teamrocket. 4. Nej dom går inte att flytta överhuvudtaget. :student:
  3. finns det nån som vet hur man klarar hellcatcruiser och räddalurkers uppdraget
  4. Jag ska skriva mer formulerat än svedda som inte förklarade detaljerna ordentligt! I gläntan i light world fins en gubbe som spelar flöjt och försvinner i en glänta. Dit ska du gå i dark world,. prata med gubben där som säger att han har tappat bort sin flöjt och ber dig hitta den med en spade som han ger dig. Åk till light world i gläntan och gräv i vänstra uppre hörnet lite överallt för att hitta flöjten. sen ska du prata med gubben i dark world igen och han blir till trä (om inget händer när du pratar med honom spela på flöjten bredvid honom) sen i laght world ska du spela för statyn i kakariko village och du kommer få en anka som kommer att flyga dig till 8 olika platser i light world om du spelar på flöjten. Åk sen till öknen och lyft en av stenarna för att få en teleport grej till dark world och voilâ, du är i vid swamp templet.
  5. Jag har problem efter spelet i four swords templet. Jag har alla svärd utom ett! (det lila) man börjar jakten på det svärdet i porten högst upp till höger. Hur kommer man förbi 3:e rummet (det med 6 fladdermöss, en sten och så 2 mellanrum mellan dörrarna och stenplatformen) HUR HUR HUR??????!!!!!
  6. devil700

    Vad Ska Man Göra?

    Hur bränner man elemental ore i furnacen på member questen "elemental shield" :unsure: :huh: :blink: :medieval: /En som är member på rs\
  7. tack igen nu har jag kommit till bossen
  8. tack tack tackeli tack tack tack! :lol: :) :cool:
  9. Hur kommer man in i sjätte templet i dark world? :unsure:
  10. om nån har klarat spelet. Kan den berätta hur man kommer in i 6:e templet i dark world (Jag har klarat allt innan och temprat mitt svärd,fått alla element och mycket mer, osynlighets manteln och det drar halva magin och öppnat alla stora kistor)
  11. du måste ha magic hammer för att komma för bi dom där sakerna som "blockerar" din väg efter ögat
×
  • Skapa ny...