Hoppa till innehåll

Master90

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    borås

Master90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Master90

    Yu-gi-oh

    Själv så tycker jag att alla Jugioh spel är riktigt B, men bra spel om man inte har något att göra, förutom Yu-gi-oh Online. Föredrar Yu-gi-oh spelen till GBA.
  2. Master90

    Yo-gi Oh

    Klart att man vet.
  3. Ett bra brännprogram som jag rekomenderar är nero 7 Nero stöder båda bräning av: - vcd, Svcd (för bräning av CD skivor) - Vanlig dvd bränning med samma format som en vanlig köp eller hyr dvd (För bränning av dvd) - Eller bara bräna bräna en cd eller dvd skiva med filmernas orginal format, Din dvd läsare måste stödja DivX för att du ska kunna se vanligt fil format i din dvd Vanligt filformat - Avi - Mpeg - ... Men kolla noga om din bränare kan bräna dvd så att du inte köper massor av skivor och så kan du inte använda dem. Precis som ni har diskuterat så här långt så kolla om din dvd spelare stödjer vcd, Svcd eller DivX Det vanliga dvd formatet stödjer alltid dvd spelaren. Men om du köper filmer från utlandet så kan du ha köpt en vara med ett annat region format. Kolla om din dvd stödjer båda eller något av dem och bränn med det formatet. Själv rekomenderar jag Pal formatet. Kolla även om din dvd kan läsa DivX innan du bränner en vanlig bräning med det vanliga filmformatet. Blev kanske lite jobbigt att förstå, men ja hoppas det ska gå att förstå Nero 7 ett bränn program som jag rekomenderar :) Går att köpa för runt 600 kronor på onoff
  4. Master90

    Hur Gör Man

    Om du vill göra ett bildspel på en cd skiva så har nero 7 bra tjänster för det. Vet ej om de har bildspel tjänsten i de gamlare versionerna. Kanske till någon hjälp. Nero 7: Easy Tecs Burnsoftware Ahead NERO 7 Premium Fulllversion Kostar ca 719 kr (59.90 €) http://www.easy-tecs.com/shop/artikeldet.p...ro7&sprachnrs=2 Kso Consulting NERO 7 PREMIUM RELOAD Kostar ca 524 kronor http://www.kso.se/index.php?products_id=750 Onoff Nero 7 Kostar 664 kr http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vP...60?opendocument
  5. Har CPU något med Ram minne att göra?
  6. Master90

    Spela In Ljud

    Ett bra sätt att spela in ljud från datorn är att använda ett program som stödjer inspeling, t ex windows movie maker. Intruktioner (movie maker) 1. Öppna programet 2. När programet är startat så ska du välja en ikon med en mikrofon, precis vid ljud och video skalan, jämte zoom in och zoom ut. 3. Då ska det komma upp en ruta mitt i programet. Du ska markera "wave-utgångsmix" i "källa för ljudinsignal". Då tar programet in ljudet som skickas till högtalarna och spelar in det i datorn igen som ljud format. 4. Filerna blir i wma format. 5. Skaffa ett converter program om du vill ha det i mp3. Men wma och mp3 är ungefär lika bra. Wma är windows egna ljudformat och mp3 vet jag inte. Det var allt hoppas att detta hjälper dig nog. :) OBS Bra om man vill ha midi i vanligt digitalt ljud Bra om man vill ha midi filer i digitalt ljud Annars tror jag att man kan ladda ner låtarna på internet gratis, antagligen på deras hemsida.
  7. Är det någon som vet vad CPU minne är för något?
  8. Tack så jätte mycket för all hjälp! Nu vet jag bättre. :)
  9. Varför inte bara använda windows movie maker. - Gratis - Finns redan på datorn (bara i xp). - lätt att använda Movie maker kan man båda ändra musik och film och samtidigt Spara som film (wmv) eller musik (wma).
  10. Jag vet att de gamla guildwars spelen är gratis. Vet du om det nyaste guildwars spelet är gratis, du kanske menade det nyaste spelet. Vilket det nu är finns så många Vilket är det nyaste spelet? - Nightfall - Factions
  11. Jag har länge viljat jobba med 3d animering. Ett program som många har rekomederat är "maya". En av mina kompisar säger att maya är gratis är det sant?
  12. Jag har länge funderat på att köpa "Titan Quest" eller "Guild Wars". Men det står inte någonstans om spelen har någon månads avgift. Om någon vet så kan ni svara så fort ni kan? Snart jul :) Om någon vet nån bra sida där man kan köpa dem (inte begagnat) så får ni gärna ge tips på bra hemsidor :)
  13. Master90

    Tips På Spel

    Oblivion äger alla spel :D
×
  • Skapa ny...